2777
2789

سوپ ماهیچه گوسفندی با پیاز زیاد یدو رب

سوپ بلدرچین بدون رب

کباب گوشت 

مایعات آب سیب 

شربت سیروپ 

داروهاش و ویتامین سی هم بدید

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سرفه میکنه نخود و قشنگ بزار خیس بخوره یه روز بعد آب پز کن آب نخود و بده بخوره میتونی نخود و له له کنی بعد آب نخود بریزی روش بدی بخوره آب هویج هم بد نیست ولی زیاد نده فقط تا میتونی مایعات بده بخوره بره دسشویی اگرم دیدی غدا میخوره بالا میاره زیاد مجبورش نکن چون میگن کم بخوره بهتره تا بخوره اونایی ک قبلا تو معده ذخیره داشته رو هم پس بده انشاالله به حق امام حسین خوب میشه

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
مثل سرماخوردگی همراه بدن درد و سر درد و سرگیجه

خب اینقدر زیاد نیست

پس نگران نباش عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اگه سرفه میکنه نخود و قشنگ بزار خیس بخوره یه روز بعد آب پز کن آب نخود و بده بخوره میتونی نخود و له ل ...

الهی به حق همین روزا بابام صحیح و سالم شه 

من تو این دنیا فقط بابامو دارم😪

الهی به حق همین روزا بابام صحیح و سالم شه  من تو این دنیا فقط بابامو دارم😪

خوب میشه نترس عزیزم پدرشوهر من خیلی شدید گرفته بود تازگیا ده روز خوابید استراحت کرد بعدش از روزای اولشم بهتر شد مردا طفلکیا چون مجبورن سرکار برن نمیتونن زیاد استراحت کنن مخصوصا اونایی ک تو شرکت اینا کار میکنن😔

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
مثل سرماخوردگی همراه بدن درد و سر درد و سرگیجه

سلام عزیزم 

دمنوش آویشن گل پولکی گل بابونه 

جوشونده کندر 

جوشونده نشاسته

داروی امام کاظم 

جوشونده اسپکترانت گیاهی عطاریا پودرش رو دارن 

سیب رنده شده با عسل قاطی کن بده بخوره 

بُخور آب و نمک بگیره 

آب نمک روزی چند بار قرقره کنه 

حتما دکتر ببرید سرم و دارو براش بنویسه 

نخود بپزید بخور 

شیر و ماست و لبنیات هندونه و کلا سردی جات نخوره 

استراحت و خواب زیاد

با آرزوی سلامتی برای همه بیماران 

مایعات فراوان 

سوپ

دم نوش 

ویتامین c

خوب می‌شه بايد دوره اش بگذره 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
مممنونم عزیزم

فدات گلم نگران نباش بابای دسته گلت خیلی زود خوب میشه😍

فقط این میدونم ک قرص نامروکسن خیلی تاثیر داره واسه بدن درد و گلو درد مامان من ک میخورد رو ب بهبودی رف زودتر شربت آویشنم عالیه شربت دیفن هیدرامین قرقره کنه و غورت بده واسه تسکین گلو درد واسه اینکه خدایی نکرده نزنه ب ریه تحت نظر دکتر ببرینش دگزا یا بتامتازن بزنه سریع خوب میکنه اگه تب داشته باشه سریع میندازه