2777
2789
عنوان

رشته دبیرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1936 بازدید | 71 پست
همون داروسازی ک گفتی شنوایی سنجی بینایی سنجی فیزیو  دندون پزشکی

اها اره اینام هست ❤❤

دارو زو دوست دارم ولییییی ۲ تا مشکل هست یکی اینکه قبولیش سخته  ۲ اینکه شش سال باید درس خوند 💔😑 حس میکنم زیاده

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنرستان ولی مطمئن نیستم چون میدونم اگه هنرستان برم باز بابام ناراحت میشن اخه همه امیدش ب منه ک ی شغ ...

اینجوری که نمیشه باید ی چیزی هم باشه خودت بتونی از پسش بربیای بهش علاقه داشته باشی 

حتما از کسی که تجربه داره باهاش مشورت کن

رشتهای تجربی هم ساعت کاریشون مثل مهندسیا خیلی زیاده؟ از صب تا عصر؟ 

پرستار و اینا شیفت هستن .. خودشون انتخاب میکنن . مثلا ۱۲ ساعت سرکار ، ۲۴ ساعت استراحت  ...‌ همینجوری 

اها اره اینام هست ❤❤ دارو زو دوست دارم ولییییی ۲ تا مشکل هست یکی اینکه قبولیش سخته  ۲ اینکه شش ...

قبول دارم ببین علاقه داشته باشی هرچی باشه میخونی

ولی راجب دارو از خیلیا ک رفتن سرکار یا دارن درس میخونن بپرس بازارکارش خوبه یا ن میگن دارو درساش سختتره

نمیدونم الان چه پایه ای هستی 

اینو از من داشته باش از همین الان بخون نذار همه رو دوازدهم بخونی ک خیلی کارت سخت میشه  روش های مطالعه درسارو از رتبه برترا پیدا کن از سایت هرجا حالا 

خیلی تست کار کن تست خیلی مهمه  خوندن خالی بدون تست فایده ندارههه

اشتباه منو نکن ک الان دوباره مجبورم کنکور بدم با هزار مکافات

پرستار و اینا شیفت هستن .. خودشون انتخاب میکنن . مثلا ۱۲ ساعت سرکار ، ۲۴ ساعت استراحت  ...‌ همی ...

رشتهای توان بخشی چطور؟ بینایی سنجی و فیزیوتراپی و شنوایی و.... که شیفتی نیستن

قبول دارم ببین علاقه داشته باشی هرچی باشه میخونی ولی راجب دارو از خیلیا ک رفتن سرکار یا دارن درس می ...

امسال میرم ۱۱

عه😥💖 امیدوارم موفق باشی ❤❤

اره پیج هاشونو دارم و دیدم .. نمیدونم هنوز به اون شناخت از خودم نرسیدم که بدونم از پسش بر میام یا به روحیه میخوره و ....

امسال میرم ۱۱ عه😥💖 امیدوارم موفق باشی ❤❤ اره پیج هاشونو دارم و دیدم .. نمیدونم هنوز به اون شناخت ...

مرسی عزیزم همچنین❤️😊

بهترین موقعس بالاخره تو هر رشته ای بخوای رتبه خوب میخواد لطفا بخون 

من دارم فکر میکنم اگه برمیگشتم عقب ی بار سفت و محکم میخوندم تموم میشد میرفت

کم کم به اون شناخت میرسی نگران نباش💗

مرسی عزیزم همچنین❤️😊 بالاخره تو هر رشته ای بخوای رتبه خوب میخواد لطفا بخون  من دارم فکر میکن ...

❤❤

بعضی وقتا میگم نکنه تو ریاضی بهتر باشم یا تو انسانی😪😪😪😪

❤❤ بعضی وقتا میگم نکنه تو ریاضی بهتر باشم یا تو انسانی😪😪😪😪

منم خیلی از این فکرا میکردم و میکنم 

خودت فقط میتونی بفهمی خوب فکر کن مثلا خب تو چه شاخه ای از این رشته ها فکر میکنی بهتر باشی