2777
2789
عنوان

۱۰روز دیگه زایمانمه چیکار کنم؟

259 بازدید | 13 پست

بچه ها من ۱شهریور باید برم برای زایمان تا ۳۰مرداد امتحان دارم کارای ثبت نام دخترم مونده خونم باید مرتب بشه انگار خیلی کار دارم ذهنم بهم ریخته است نمی دونم چیکار کنم سزارینی هستن میشه بگید باید چیکار کنم تو این ده روز چیزی یادم نره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اول ثبت نام بچه رو لگو پدرش کاراسو انجام بده ،بعد ی نیرو خدماتی بگیر و خونه تکونی کن.به همسرت بگو گوشت مرغ ماهی اینا بگیر فریزر رو پر کن،خریدای سوپرمارکتی خونه رو انجام بده.خودتم حواستو بده به امتحانات تا انشاا.. سروقتش بسلامتی زایمان کنی

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

اول از همه اسباب بازی های اضافی جمع کن یکی دو تیکه بیشتر نزار .

ظرفها رو کمتر کن ک ظرف کمتری کثیف بشه و زود شسته شه .

واسه خودت برنج وگوشت هرچیزی لازمه‌بخر‌یخچالت پر باشه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
امتحان چي داري چطور با اين ذهن اشفته ميخواي امتحان بدي  خدا كمكت كنه منم ٩ مهر سزارينمه

امتحان ارشد ترم تابستون گرفتم درسم تموم بشه اما اصلا نمی تونم بخونم هم دیگه توانشو ندارم هم حوصلشو همش میگم اگه زودتر به دنیا بیاد چی 

خونه رو با خواهرام تمیز کردیم ثبت نامم خودم باید باشم ساک بچه رو نبستم دست و پامو شیو نکردم نمی دونم کلا باید چیکار کنم