2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😔

233 بازدید | 32 پست

از نوشتن خستم انقدر ک دارم داد میزنم کسی نیس بشنوه😭 خدایا من به درک چرا حال بقیه خوب نیس  

از کجا شانس داشتم ؟!،

از عشق؟

از سلامتی ؟

گور بابای عشق،عشقی ک دست میزاره رو خط قرمزام  نپرسین چی شده فقط داغونم😭😔

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دل نابود و شکستم دعا میکنم خدا به دلت آرامش بده 

نه خدا نمیتونه برام کاری کنه  ولی مرسی ک بفکرمی عزیز دلم😔

امیدوارم تو هم هرجا  خدایی نکرره مشکل داشتی  خیلی قوی  از اونم بگذری🙏

یه پیشنهاد بهت بگم ؟

جان بگو  

ولی بعید میدونم با یه حرف این اهنگا خاطره ها  این زخم عشق لعنتی دردا بدبختیا از من لعنتی گم شه بره بیرون ۰😔

عشق چیه من فقط دارم جون میکنم زنده بمونم

اشتباه کردم عاشق شدم اونم ی عشق اشتباه حیف من حیف عشق پاکم حیف دل لامصب من خررررر😭😔

سلام عزیزم 

چرا اینقدر نا امیدی و ناراحتی ! مگه دنیا چقدره ! تا چشماتو بزاری روی هم گذشته ...

همه ما روزای سخت داریم ، مشکل داریم ، بیماری ، بی پولی ، و.... هزارتا چیز دیگه ، قوی باش و قوی بمون !!! مطمئن باش خدا صلاح مارو میخواد و اگه چیزی و بهمون نمیده از اون بهترشو برامون سراغ داره ! خدا خیلی مهربونه خیلییی 

قرآن بخون نماز بخون ان شاالله که روح روان آرامش پیدا کنه ..

و شک نداشته باش که بعد از سختی قطعا آسونیه 👌✨

برات آرزو میکنم که همیشه سلامت باشی و هرچی که به صلاحته و خوشبختت می‌کنه اتفاق بیوفته برات ♥️

نه خدا نمیتونه برام کاری کنه  ولی مرسی ک بفکرمی عزیز دلم😔 امیدوارم تو هم هرجا  خدا ...

چرا عزیزم اتفاقا فقط اونه که همیشگیه وگرنه آدما که همشون یکی دو روزی کاش یه کاری میکرد که جز خودش کسی او قلبمون جا نگیره که نابودمون کنه

تنها کسی میتونه برای دلامون کاری کنه خودش که کاش ازمون دور نشه که کاش دل شکستمو عمیق نگاه کنه 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
سلام عزیزم  چرا اینقدر نا امیدی و ناراحتی ! مگه دنیا چقدره ! تا چشماتو بزاری روی هم گذشته ... ...

مرسی عزیز دلم ک زحمت کشیدی متن خوبو قشنگ نوشتی ولی من چند وقت پیش از خدا کسیو میخواستم یعنی تنها ارزوم شبو روزم اون بود ولی خدا نداد💔😭 دیگه خواسته ای از خدا  ندارم  من کاری ام ک ب کسی ندارم نمیدونم چرا بدبختم😭😔 ضمنا گفتی دنیا دو روزه ، کاش این دو روز زود بگذرع ی روز رو عکسم رو عکس من لعنتی خر بنویسن انالله الیه الراجعون😔😭

چرا عزیزم اتفاقا فقط اونه که همیشگیه وگرنه آدما که همشون یکی دو روزی کاش یه کاری میکرد که جز خودش کس ...

هههی ۰😔😭 خیلی وقته اذیت میشم  خیلی وقته بابا فقط ۱۶ سالمه😭😔

هیچی فقط داغونم😔😭😖

عزیزم بخدا همه داغونن همه مشکل دارن اگه جای من باشی بخدا خودت میکشتی ولی دارم تحمل میکنم و فقط توکل به خدا میکنم فقط امیدت به خدا باشه من هیچ کس ندارم باهاش درد و دل کنم فقط خدا رو دارم هر وقت داغونم یه دفتر خاطراتم دارم شروع میکنم به نوشتم انقدر مینویسم با خدا درد و دل میکنم آروم میشم تو هم امتحان کن بخدا خیلی خوبه یه دفتر خاطرات بگیر با خدا درد و دل کن

من امیدم به خداست بعد خدا هم خداست🤞♥️