2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 32 پست
سعی کن بعد عقلانی تو تقویت کنی عشقی وجود نداره واقعا دیگه از این کارا نکن

من روحم مرده دیگه نه بعد جسمانی مونده نه بعد روحانی  من غلط بکنم دیگه عاشق شم بیجا کنم ....😔

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤
جان بگو   ولی بعید میدونم با یه حرف این اهنگا خاطره ها  این زخم عشق لعنتی دردا بدبختیا از ...

بزن گوگل زندگینامه و وصیت نامه شهید مصطفی صدر زاده رو بخون خیلی اصلا عالیع حال ادم عوض میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هههی ۰😔😭 خیلی وقته اذیت میشم  خیلی وقته بابا فقط ۱۶ سالمه😭😔

منم فقط 17 سالمه خیلی درد کشیدم خیلی 

امشبم از اون شب سختاس برام 

تو درد و عذاب بدیم 

خیلی چیزا سرم اومده 

ولی بیا با هم قوی باشیم هوم؟ 

بیا با هم منتظر بمونیم ببینیم چی برامون رقم زده

شاید ما هم رسیدیم به خوشی

ما بی کسا که جز خودش کسیو نداریم 

میدونی خداروشکر که همه چی میگذره اگه میموند اون موقع خیلی بد میشد 

قوی باش آبجیم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
عزیزم بخدا همه داغونن همه مشکل دارن اگه جای من باشی بخدا خودت میکشتی ولی دارم تحمل میکنم و فقط توکل ...

اره عزیزم میدونم چی میگی ولی خب خستم میدونی خسته عمومی حوصله ندارم فقط ی گوشه باشم گوشی و هندزفریمم باشه من هیچی نمیخوام ولی بخاطر مامان بابام مجبورم خوب باشم نمیخوام جووونشون جلو چشاشون بمیره یعنی بخدا حیف ک خودکشی حرامه واگر نه یه ثانیم اینجا نمیموندم میرفتم پیش خود خدا انقدر باهاش حرف میزدم انقدر باهاش درد دل میکردم انقدر گریه میکردم ک خدا دلش برام بسوزه بگه آخه لعنتی چرا زودتر نیومدی پیشم 😭😔

منم فقط 17 سالمه خیلی درد کشیدم خیلی  امشبم از اون شب سختاس برام  تو درد و عذاب بدیم&nbs ...

اره آدم باید قوی باشه و امیدش و توماس به خدا باشه بخدا همه چی درس میشه

من امیدم به خداست بعد خدا هم خداست🤞♥️
 مرسی عزیز دلم ک زحمت کشیدی متن خوبو قشنگ نوشتی ولی من چند وقت پیش از خدا کسیو میخواستم یعنی تن ...

دور از جونت عزیزدلم اینطوری نگو اصلا 

یه نفر که همش دعا میکرد برسه به یک نفر دیگه ، دعا و  نماز و... اما نرسید اوایل خیلی ناراحت و افسرده بود اما گذشت زمان باورت نمیشه چقدر خوشحال شده بود اینکه خدا اون و از سر راهش برداشته بود 😁 می‌دونم سخته فراموش کردن یه آدم ولی کاملا درکت میکنم ! آخه مگه یه انسان ارزش داره که فکر ذهن مغز قلب و تمام بدنت و بهم بریزی بخاطرش ! مطمئنم قطعا یه آدم بهتر سر راهت قرار میگره که خودتم خداروشکر میکنی بابتش و به این روزهای میخندی 👌♥️

منم فقط 17 سالمه خیلی درد کشیدم خیلی  امشبم از اون شب سختاس برام  تو درد و عذاب بدیم&nbs ...

دقیقا منم خیلی سختمه خیلی مخصوصا امشب  این دو شب اخیر بدجور ناجورم 😔

قوی!!! نمیدونم ک بتونم یا نه  ولی بخاطر هم باشه کمتر عصه میخوریم😔

اره عزیزم میدونم چی میگی ولی خب خستم میدونی خسته عمومی حوصله ندارم فقط ی گوشه باشم گوشی و هندز ...

عزیز دلم اینجوری نگو خدا ناراحت میشه بخدا اگه جای من بودی شکر میکردی که اینجوری هستی ولی بازم من امیدم به خدا هست چون همیشه پشتم بوده مثل یه کوه تو همه غم هام تو شادیام تو همه جا باهام بوده کافیه وجود خدا رو حس کنی دسیتو میگیره الان باید با خدا حرف بزنی خدا منتظره باهاش درد و دل کنی تو اینجوری داری میگی انگار خدا نمیشنوه 

دور از جونت عزیزدلم اینطوری نگو اصلا   یه نفر که همش دعا میکرد برسه به یک نفر دیگه ، دعا ...

مرسی ک دلگرمی میدی ولی تو اون لعنتیو ندیدی اخه اصلا حس عاشقی با اون فرق داره  بدجور😔

دقیقا منم خیلی سختمه خیلی مخصوصا امشب  این دو شب اخیر بدجور ناجورم 😔 قوی!!! نمیدونم ک ب ...

اوهوم کلا شبا سخته هر چی درده میاد سراغ آدم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
عزیز دلم اینجوری نگو خدا ناراحت میشه بخدا اگه جای من بودی شکر میکردی که اینجوری هستی ولی بازم من امی ...

نمیگم کمک نکرده ی جاها خیلیییی بوده خیلی خوبه دارم خدارو ولی چرا دردام تمومی نداره😔

مرسی ک دلگرمی میدی ولی تو اون لعنتیو ندیدی اخه اصلا حس عاشقی با اون فرق داره  بدجور😔

دلگرمی نیست عزیزم واقعیت♥️

همه ما اینارو تجربه کردیم ! اون آدم میشه بهترین و بی نقض ترین ولی وقتی با مغزت منطقی بشینی فکر کنی میفهمی .. حالا الان من هرچی بگم ممکنه شما قبول نکنی ! ولی یه روزی حتما یاد این حرفای من میوفتی ✨

حالا ان شاالله اگه به صلاحته و خوشبختت می‌کنه بهش برسی عزیزم 😍

نمیگم کمک نکرده ی جاها خیلیییی بوده خیلی خوبه دارم خدارو ولی چرا دردام تمومی نداره😔

بابا بیخیال باش و دلتو بسپار به خدا خودش همه چی حل می‌کنه آبجی فقط خدا