2777
2789
عنوان

وام خونگی

84 بازدید | 6 پست

یه کمکی می کنید راهنمایی کنید امروز خواهر شوهرم زنگ زد که می خوایم وام خونگی بزاریم ۱۰ماهه بعد من خیال کردم جمع خودیه قرعه کشی دارن اونم هر ماه بعد رفتیم خونشون گفت ماه اول برای خودم از ماه های دیگه جلو جلو قرعه هارو بر می داریم خوب معمولا اینجور مواقع باید همه راضی باشن دیگه و اینکه نفر آخر در این سبک قرعه کشی بهش ظلم میشه چون بحث اینکه هر ماه قرعه رو برداری تا اینکه اینجوری ...

حالا من ناراضی هستم به نظرتون بهش بگم ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا قرعه کشی اول رو همون که میزاره برمیداره برا خودش دیگه اگه بگی کینه و کدورت میشه.بهتره همون ماه ا ...

ما تو خانواده خودمون اینطوری نیست قرعه کشی از اول همه بدون اینکه یکی بخواد برداره ولی قرعه کشی غریبه اینجوریه که اولی رو خودش بر می داره یا یه مبلغی هر ماه بر می داره به نظرم وقتی جمع خانوادگی میگه حدعقل باید قبلش کامل توضیح می داد چون خیلی ها دوست نداشتن یکجا باشه

حس میکنم اخری دراومدی🤣😁

۳تا مونده به آخر ولی اصلا ربطی به اون نداره من یه قرعه کشی داشتم ۴سال داده بودم بعد طرف سال آخر جلو قرعه کشی کرد منم گفتم دیگه نمیدم همون موقع که در امده هر چقدر دادم بهم بده