2777
2789

بچه ها من رلم یه شهر دیگس منم  قرار بود برای دلنشگاه برم پیشش کنکور دادم رتبم خوب نشد ولی رفتنم به اون شهر اوکی شده مجبورم ولی دانشگاه ازاد برم بعد گویا مادرش بهش گفته به من چیزی نگه که اره برم پیشش یا نه اولش مبگه نیا بعد باز میگه بیا  همو قبلا از نزدیک زیاد دیدیم اینم بگم 

بعد حالا بماند که سر رتبم کلی غر زد بهم اوایلم هی بحث ازدواج میاورد الان هی میگه من بعد سربازیم میخوام برم یه کشور دیگه و فلان  یه بار میگه خودت بیا خودت تلاش کن بیای بعد یه بارم یه جوریه انگاری میخواد باهم بریم یکم اصن خوددرگیری پیدا کرده  با دوستش حرف زدم میگه مال دلتنگیه و ترس اینکه من برم شهر اون بعد برام یه اتفاقی بیفته بگن به خاطر اونه بعد رفتنشم میگه. ادما از این حرفا زیاد میزنن این تا چهار سال دیگه هم درسش مونده هم سربازیش 

ولی من از این  خودرگیی رفتاریش بدم میاد دارم اذیت میشم بهونه گیر شده مثل بچه های کوچیک بعد وقتی سراغشو نمیگیرم میگه تو چرا منو دوست نداری چرا توجه نمیکنی 

من که دارم میرم همونجا پیشش ولی میترسم وضعیت درست نشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم به خاطر شوهراشون پا نمیشن برن یه کوچه اون ورتر بعد تو میخوای واسه کسی که هیچیت نیست بعد انقد اد ...

و فقط اون نی من اونجا نرم  شهر خودمم نمیمونم نمیخوام یعنی

و فقط اون نی من اونجا نرم  شهر خودمم نمیمونم نمیخوام یعنی

عزیزم این از حرفاش معلومه نمیخواد ایندش با شما باشه الکی خودتو گول نزن میری یه عمر پشیمون میشی نون خونه بابات شرف داره به راحتی و تنهایی شهر غریب