اسما۱۳۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 486 عنوان بچها من الان فهمیدم رلم پدر نداره 229 بازدید | 18 پست الان تو انستا این پستو دیدم حالا نمیدونم چن سال پیش فوت کرده راجبش الا حرفی نزده بود بنظرتون چه پیام بدم چی بگن بهش ؟ 1401/05/21 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_اسفند72 عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 24746 خدا رحمتش کنخ گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
raga۶۱ عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 4324 چراعکسش زده اونجا اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7685 خب حالا شاید باهات بهم زد چرا عکسش باباشو گذاشتی سایت شاید نخاد کسی بفهمه دوست دختر داره تازه پست اولم گذاشتی رفت گوگل قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
ژلووووووووووووووفن عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 2302 ول کن بابا مگه نسبتی دادی باهاش ک بخای چیزی بگی؟؟؟؟؟
raga۶۱ عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 4324 خب حالا شاید باهات بهم زد چرا عکسش باباشو گذاشتی سایت شاید نخاد کسی بفهمه دوست دختر داره تازه پست او ... پدر گوگلی و پسر عاشق اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند
اسما۱۳۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 486 خب حالا شاید باهات بهم زد چرا عکسش باباشو گذاشتی سایت شاید نخاد کسی بفهمه دوست دختر داره تازه پست او ... چجوری حذفش کنم ؟
خانومیییییی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 4800 پیام هم دردی بده بهش...مشخصه چقدر ناراحته ..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه دهن داریم چرا گوه نخوریم
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 16927 باید مینوشت درباربگو خدا رحمت کنه خیلی متاسف شدم وقتی فهمیدم پدرتو از دست دادی
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7685 چجوری حذفش کنم ؟ بزن رو سه نقطه زیر عکس ببین حذف مسشه یا نه قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
اسما۱۳۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 486 ول کن بابا مگه نسبتی دادی باهاش ک بخای چیزی بگی؟؟؟؟؟ دوست پسرمه ۸ ماهههیچی نگم ؟از دیروزم قهریم میخوام به یه بهونت بهش پیام بدم وای نمیدونم چی بگم بش