2777
2789

بین خودمون به خودم و خانوادم توهین می‌کنه یا منو خانوادمو مسخره می‌کنه بعد میگه باهات شوخی کردم از دستشم که ناراحت میشم جبهه میگیره تازه بهم میگه مگه چی گفتم چقدر غر میزنی یا میگه آهان این حرف منو بهونه کردی که شبمونو خراب کنی اصلا متوجه نیست که رفتارش اشتباهه و من ناراحت میشم و دلم می‌شکنه مثلا الان مادرم زنگ زده حال دخترمو بپرسه میگه بیا گوشیو بردار مادر همیشه مزاحمت داره زنگ میزنه بعد صحبتم بهش میگم درست حرف بزن من ناراحت میشم دوباره تکرار می‌کنه که خب مزاحمه دیگه مادرت بعد بهش میگم باشه پس مامان توام زنگ بزنه من بهت میگم مزاحم داره میشه برگشته میگه اووووه شوخی کردم اینجوری داری اعصاب خوردی راه میندازی که شبمونو خراب کنی از این موردا زیاد داره خسته شدم دیگه نمی‌دونم چه رفتاری کنم که درست بشه هرروزم داره بدتر و پروتر میشه ترخدا راهکار بدین😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی واقعا به خانوادت بین خودتون توهین می‌کنه و مسخرشون می‌کنه ناراحت نمیشی؟؟

نه اصلا مهم نیس واسم

چون اخلاقش همینه

حرف باد هواست، مگه با حرف اون خانوادم چیزیشون میشه؟ بیخیال

نباید میگفتی مادرتو ام زنگ بزنه میگم مزاحمه...

باید عین رفتار خودش داشته باشی واگه ناراحت شد بگو شوخی کردم چه زود ناراحت میشی من اونا رو خیلی دوست دارم

والا بخدا😐

بعضی دامادها دیوونه ان.

شوخی شوخی حرف دلشونو میزنن😐

دقیقا مثل خودش باش تا بفهمه رفتارش خوب نیست  قبل از اینکه اون چیزی بگه تو بگو بعدم بزن به شوخی و خنده 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه