2777
2789
عنوان

بچه هاا شوهرم خیلی بی ادبی می‌کنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 32 پست
فکر کنم اینجور موقع ها واکنش نشون ندی بهتر باشه یه جوری که انگار دیوار حرف زده یا نادیده بگیر و بهش ...

باید امتحان کنم این روش چند روز ببینم از سرش میوفته این رفتار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم اینجوری بود

بنظرم سعی کن جبهه نگیری وقتی این مدل رفتار رو انجام میده چون باعث بحث و دعوا و کینه میشه  خودتونو بزنید به نشنیدن و وقتی که گذشت و اروم شدید باهاش منطقی صحبت کنید و بگید که ناراحت میشم و اگه باز هم این رفتارو کرد جوابشو ندید و نگید خودتم رفتارت بده و از این حرفا نزنید و لج نکنید

نباید میگفتی مادرتو ام زنگ بزنه میگم مزاحمه... باید عین رفتار خودش داشته باشی واگه ناراحت شد بگو شو ...

خیلی ناراحت میشم آخه خودش وقت و بی وقت مزاحم پدر مادر کنه اونا جیکشونم درنمیاد تازه تحویلشم میگیرن اونوقت این اینجوری میکنه

اره راست میگی

چون میدونم اگه دهن به دهنش بذارم یا مثل خودش رفتار کنم بدتر دعوامون میشه

اتفاقا یه بار خودش گفت حالا من حرف میزنم مگه چی میشه؟ آسیبی به خانوادت نمیرسه که

تو بیخیال حرفام باش.

من که اصلا انگار نمیشنوم صداشو حرفاشو

چون میدونم اگه دهن به دهنش بذارم یا مثل خودش رفتار کنم بدتر دعوامون میشه اتفاقا یه بار خودش گفت حال ...

اخه چرا انقد باید بی شخصیت باشه میترسم دخترمم ازش یاد بگیره این رفتارو

خیلی ناراحت میشم آخه خودش وقت و بی وقت مزاحم پدر مادر کنه اونا جیکشونم درنمیاد تازه تحویلشم میگیرن ا ...

میفهممت

خیلی پس بی منظوره ونمک نشناس

یا جدی میگه این حرفهارو یا واقعا شوخی میکنه بلد نیست چجوری و با چه حرفی و درمورد چه شخصی شوخی کنه.

بهش بگو تو شوخی کردن بلد نیستی دیگه شوخی نکن

میفهممت خیلی پس بی منظوره ونمک نشناس یا جدی میگه این حرفهارو یا واقعا شوخی میکنه بلد نیست چجوری و ...

اره واقعا می‌دونم که بی منظوره و شوخی کردن بلد نیست اما دستم نمی‌کشه که لال مونی بگیره حداقل

خونه مادرشوهرمینا بودم حرف کفش شد مادرشوهرم دنبال ی کفش راحت و سبکه من گفتم ی پیج دارم قیمتاش مناسبه و کفشای خوبی داره رفتم کفشاشو بهش نشون بدم از یکیش خیلی خوشش اومد گفتم مامان بزار برات سفارش بدم گفت ن نمیخوتم تو بخری نمیپوشم نمیخواد تو بخری گفتم چرا مامان میخوام برات بخرم گفت ن نمیخوام گفتم چرااا شوهرم از اونور گفت چون از تو خوشش نمیاد با خنده گفت ولی من دلم هزار تیکه شد