بین خودمون به خودم و خانوادم توهین میکنه یا منو خانوادمو مسخره میکنه بعد میگه باهات شوخی کردم از دستشم که ناراحت میشم جبهه میگیره تازه بهم میگه مگه چی گفتم چقدر غر میزنی یا میگه آهان این حرف منو بهونه کردی که شبمونو خراب کنی اصلا متوجه نیست که رفتارش اشتباهه و من ناراحت میشم و دلم میشکنه مثلا الان مادرم زنگ زده حال دخترمو بپرسه میگه بیا گوشیو بردار مادر همیشه مزاحمت داره زنگ میزنه بعد صحبتم بهش میگم درست حرف بزن من ناراحت میشم دوباره تکرار میکنه که خب مزاحمه دیگه مادرت بعد بهش میگم باشه پس مامان توام زنگ بزنه من بهت میگم مزاحم داره میشه برگشته میگه اووووه شوخی کردم اینجوری داری اعصاب خوردی راه میندازی که شبمونو خراب کنی از این موردا زیاد داره خسته شدم دیگه نمیدونم چه رفتاری کنم که درست بشه هرروزم داره بدتر و پروتر میشه ترخدا راهکار بدین😔😔😔
بنظرم سعی کن جبهه نگیری وقتی این مدل رفتار رو انجام میده چون باعث بحث و دعوا و کینه میشه خودتونو بزنید به نشنیدن و وقتی که گذشت و اروم شدید باهاش منطقی صحبت کنید و بگید که ناراحت میشم و اگه باز هم این رفتارو کرد جوابشو ندید و نگید خودتم رفتارت بده و از این حرفا نزنید و لج نکنید
خونه مادرشوهرمینا بودم حرف کفش شد مادرشوهرم دنبال ی کفش راحت و سبکه من گفتم ی پیج دارم قیمتاش مناسبه و کفشای خوبی داره رفتم کفشاشو بهش نشون بدم از یکیش خیلی خوشش اومد گفتم مامان بزار برات سفارش بدم گفت ن نمیخوتم تو بخری نمیپوشم نمیخواد تو بخری گفتم چرا مامان میخوام برات بخرم گفت ن نمیخوام گفتم چرااا شوهرم از اونور گفت چون از تو خوشش نمیاد با خنده گفت ولی من دلم هزار تیکه شد