2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد...

88 بازدید | 4 پست

خیلی دلم میخواد امسال اربعین برم کربلا🚶🏼‍♀️

تاحالا نرفتم ، یعنی اصلا قبلا حس خاصی نسبت به امام حسین نداشتم و اصلا دلم نمیخواست محرم بشه و همش میگفتم محرم بشه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم و کلا تو این حال و هوا نبودم... اما امسال بدجور عاشق امام حسین شدم و دلم خیلی میخواد اربعین بطلبه برم حرم پابوسش...😭

خیلی دعا کنید برام🌹

خداجونم مرسی که همیشه هوامو داری🥺😚بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم🌹از گفتن اسم ، محل زندگی ، سن و... معذورم چون نمیخوام شناسایی بشم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله باهم بریم 😢

🤲🏻😭

خداجونم مرسی که همیشه هوامو داری🥺😚بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم🌹از گفتن اسم ، محل زندگی ، سن و... معذورم چون نمیخوام شناسایی بشم🙏
من دلم میخواد برم مشهد... دو ماه محرم و صفر رو نذر کردم مشکی بپوشم...تا امام حسین بهم مشهد بده

انشالله به حق این ماه عزیز آقا بطلبه برین پابوسش♥️