ارمی_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 275 عنوان شماره مجازی تلگرام 😐اهههههه کمکککک 86 بازدید | 11 پست من چند روزه میخوام شماره مجازی رایگان بگیرم از برنامه های شماره مجازی ولی انگاری دیگه هیچکدوم کار نمیکنن و پولی شدن😐نمیتونم پول بدم ولی شماره مجازی لازم دارممممممچیکار کنم؟ من یک INFP هستم تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️ ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر میدرخشن🌌 دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜 1401/05/20 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارمی_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 275 قبلا از چ برنامه میگرفتی نگرفتم تا حالا من یک INFP هستم تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️ ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر میدرخشن🌌 دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜
ارمی_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 275 شماره مجازی ۱۵ تومنی هست اره میدونم ولی نمیتونم پول بدم من یک INFP هستم تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️ ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر میدرخشن🌌 دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜
ارمی_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 275 تایپ منم infp هسس✨✨✨✨ عه خوشبختمممم😍😍 من یک INFP هستم تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️ ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر میدرخشن🌌 دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜
ارمی_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 275 فک کنم برنامه تکست نو بود اره ولی این برنامه ها یا دیگه کار نمیکنن یا پولی شدن 🥲 من یک INFP هستم تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️ ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر میدرخشن🌌 دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜
نیلوفر۱۳۲۲ عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 6370 اره ولی این برنامه ها یا دیگه کار نمیکنن یا پولی شدن 🥲 چ بد 🎀