2777
2789

بچه ها مثلا من رشتم انسانی بوده و کنکور انسانی دادم

الان میتونم از رو سوابقم، یا با پول برم دانشگاه آزاد یجوری مهندسی بخونم؟ یا مثلا پیراپزشکی چیزی بخونم؟

دانشگاه ازاد یا پردیس هرکدوم میشه بهم بگیددد

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

پیراپزشکی نه 😐😐😐 ولی مهندسی ار

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نه؟

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 و هزاران 😐 دیگر

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
پیراپزشکی نه 😐😐😐 ولی مهندسی ار

اگر دوازدهم رو هنوز تموم نکردن.. بله میتونن معدل یازدهم  که همون دیپلم محسوب میشه رو وارد کنن

خواب نمیبرد مرا..یارنمیخرد مرا...مرگ نمی درد مرا...آه چه بی بها شدم...
بله عزیزم کافیه یه سرچ کنی.. البته بستگی به معدل داره زیر۱۵نباشه و... کامل مطالعه کن

بعد باید برم دانشگاه ازاد؟ یا دولتیم میشه

میشه بگی چی سرچ کنم نمیتونم منظورمو کوتاه کنم🥲😂

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 و هزاران 😐 دیگر

در جریانی پیراپزشکی یه رشته خاص نیست و با پزشکی فرق داره دیگه؟😐😂 هم رشته خیلی خوب داره هم رشته بد

بعد باید برم دانشگاه ازاد؟ یا دولتیم میشه میشه بگی چی سرچ کنم نمیتونم منظورمو کوتاه کنم🥲😂

ببین عزیزم یه دانشگاههای خاصی میتونی دولتی بری مناطق محروم هستن تعهدخدمت باید بدی که اونم رده سنی تا۲۷سال هست اگه اشتباه نکنم یعنی تعهدمیدی چندسال اونجا باشی 

خواب نمیبرد مرا..یارنمیخرد مرا...مرگ نمی درد مرا...آه چه بی بها شدم...