بچه ها برا انتخاب رشته رفتم تو گروه مهاجرت کمک بخوام ک هم از شرایط مهاجرتی هم خود رشته آشنا بشم یه پسره اومد پیوی و کمکم کرد من قبل از اون هرکس میومد پیشنهادات بی جا میداد ولی این اینجوری نبود تا چند روز باهم حرف میزدیم و اصلا حدشو فرا تر نمیذاشت تا اینکه یه روز شروع کرد از خالش گفت ک جلوش با لباس باز میتابه و میگفت من بدم میاد منم بخدا خیلی کم با پسرا در ارتباط بودم نمیدونستم این یه مشکلی داره مثلا خب منم گفتم برو ب خالت بگو این کار رو نکنه و اینا ولی بخدا نمیدونستم تا اینکه شک کردم اومدم ب نی نی سایت و بچه های خوب نی نی سایت گفتن این مریضی جنسی داره الان من دوتا مشکل دارم یکی اینکه عذاب وجدان دارم خیلی حس میکنم احمق منو گیر آورده بوده 😭😭😭 سواستفاده کرده یه مشکل دیگم اینه من مهر میرم دانشگاه و نمیدونم با پسرا چجوری برخورد کنم اگر همچین مشکلی داشتن کلا با پسرای دانشگاه چطور باشم ممنون میشم کمکم کنید حالا اسکرین پیامشا میذارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اینطوری حرف میزنه نباید جواب میدادی میخواسته کم کم باهات شروع کنه
ب مولا من اصن تو این چیزا نبودم نمیدونستم تو دنیای واقعی با همچین آدمی چرفتاری کنم ؟ اصن کلا نباید با پسرا حرف زد درسته ؟ خب پس چجوری بعضیا دوست معمولی پسر میگیرن