2777
2789

بچه ها برا انتخاب رشته رفتم تو گروه مهاجرت کمک بخوام ک هم از شرایط مهاجرتی هم خود رشته آشنا بشم یه پسره اومد پیوی و کمکم کرد من قبل از اون هرکس میومد پیشنهادات بی جا میداد ولی این اینجوری نبود تا چند روز باهم حرف می‌زدیم و اصلا حدشو فرا تر نمیذاشت تا اینکه یه روز شروع کرد از خالش گفت ک جلوش با لباس باز میتابه و می‌گفت من بدم میاد منم بخدا خیلی کم با پسرا در ارتباط بودم نمیدونستم این یه مشکلی داره مثلا خب منم گفتم برو ب خالت بگو این کار رو نکنه و اینا ولی بخدا نمی‌دونستم تا اینکه شک کردم اومدم ب نی نی سایت و بچه های خوب نی نی سایت گفتن این مریضی جنسی داره الان من دوتا مشکل دارم یکی اینکه عذاب وجدان دارم خیلی حس میکنم احمق منو گیر آورده بوده 😭😭😭 سواستفاده کرده یه مشکل دیگم اینه من مهر میرم دانشگاه و نمی‌دونم با پسرا چجوری برخورد کنم اگر همچین مشکلی داشتن کلا با پسرای دانشگاه چطور باشم ممنون میشم کمکم کنید حالا اسکرین پیامشا میذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی سایتیا ی چیزی گفت علم غیب که ندارن برچسب رو پسر مردم می زنن

ولی اون اقا هم پاشو فراتر گذاشته باید خیلی رسمی می گفتی که به من مربوط نمیشه

تو دانشگاه هم رفتار معمولی و رسمی 

اونقدر بگو بخندو حال احوال لازم نیست عادی و رسمی

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

اسی معلومه بی تجربه ای.

اینو بگم پسرا فقط بخاطر را  بطه  میان حرف میزنن و دوست میشن.

تا میتونی دوری کن😐

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
خب اینطوری حرف میزنه نباید جواب میدادی میخواسته کم کم باهات شروع کنه

ب مولا من اصن تو این چیزا نبودم نمی‌دونستم تو دنیای واقعی با همچین آدمی چ‌رفتاری کنم ؟ اصن کلا نباید با پسرا حرف زد درسته ؟ خب پس چجوری بعضیا دوست معمولی پسر میگیرن

اصن نباید با پسرا صمیمی بشیم درسته؟

الان چت شما با اون پسر اگر از جهت تحصیلی بوده به نظرم یکم بیش تر پرده رفته کنار و  هم شما و هم اون خودمونی حرف زدید

صمیمی هم تا حدودی بله یا سعی کنید شما زیاد صمیمی نشید 

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر