2777
2789
عنوان

سقط نصفه نیمه دوقلوهام

423 بازدید | 23 پست

سلام ، امروز نمیدونم چرا انقد حال روحیم خرابه موندم بین راه ، از صبح صدبار سر بچم داد زدم ...😔دوقلو باردار بودم یکیش ده روز پیش سقط شد افتاد ،یکی دیگه مونده ضربانم نداره ده بارم سونو رفتم ، نمیخام بیمارستان بستری شم قبلا دوبار کورتاژ شدم..و هرچی گرمی و زعفران میخورم اصلا اتفاقی نمیوفته ...میخام قرص تهیه کنم بجای بیمارستان تو خونه بزارم اینجا حداقل پیش بچمم میتونم حموم داغ بگیرم دردشو تحمل کنم ،اصن موندم چیکار کنم داغونم ،من الان نه هفتمه جنین شیش هفته   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز اصلا قرق سقط نخر گرونه قرص ابهل گیاهی ۴۰ تومنه فوق العاده گرمه حتی بیشتر از تصورت  بخر بخور 

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
عزیز اصلا قرق سقط نخر گرونه قرص ابهل گیاهی ۴۰ تومنه فوق العاده گرمه حتی بیشتر از تصورت  بخر بخو ...

چی هست کجا دارن ، شما امتحان کردی؟ دیروز عطاری رفتم یه چی داد سه تا بهم گفت شیره ی ماریاناست یه شب در میون بذار 

برو بیمارستان تو خونه سخته یه وقت مشکلی پیش بیاد میخوای چیکار کنی

بیمارستان بغل خونمونه ، خیلی سخته دوبار بودم قبلا دستت سرم بسته باید انقد زجر بکشی محلتم نمیدن