2777
2789
عنوان

نشستم روی اره

| مشاهده متن کامل بحث + 19302 بازدید | 360 پست
بهزاد میاد خونمون مدام یا پایه لب تاپ داره فیلم میبینه یا دیر از خواب بیدار میشه
اصلا دلش شور نمیزنه اصلا
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
برادر من هم اصلا اهل زندگی نبود من خودم روز خواستگاری اینو بهشون گفتم خودشون قبول کردن.......اما الان باید داداشم رو ببینی خیلی حسابگر شده زنش بهش یاد داده
دوست جونا میشه برا رفع گرفتاریم یه صلوات بفرستین............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من آینده شما هستم

بعد از ازدواج خرشون از پل میگذره... طلبکار هم می شن
کلی هزینه کردم... سرمایه دادم...
همسر مثلا خوب من همه رو بر باد داد.
باقیماندشم دودستی داد به خواهر و مادرش!!!!
بعد از 11 سال یواش یواش خانواده شوهرم مدعی هم شدند که چرا همه چی به نام منه!!! (همه چی رو من قبل از ازدواج داشتم)
شوهرم هم می گفت خواستی نکنی واسه زندگیت کردی!!
چند ماه پیش حکم طلاقمو گرفتم
اونقدر به خاطر بچه تحت فشار قرار گرفتم...
ایشون هم که پول توجیبیش قطع شده بود و هتل تعطیل (خونه هم مال منه از مجردیم)
بالاخره رفت سر یه کار
فکرشو بکن 4 ماهه داره ماهی 800 در می آره (اجاره خونمون الان ماهی 1800 هست و شارژش ماهی 125یعنی درآمدش حتی نصف پول مسکنمون نیست)
اما تازگی ها مدعی می شه که من اصلا هیچچچچ کاری نکردم و اون خرج منو میداده

من موندم... بچم آزار می بینه. از طلاق صرفنظر کردم چون در شرایط شما که بودم درست تصمیم نگرفتم و الان حقمه تنبیه بشم و به خاطر بچم تحمل کنم...
شما چی؟!!!
می خوای ادامه بدی؟
ادامه بده... 10 سال پیش امروز من می شی عزیزم
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
ما خیلی تفاوت داریم من جوشیم اون خونسرد
من مدام تو دلشوره و برنامه ریزیم اون هرچه پیش اید خوش اید
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
یعنی شاغل نیست یا کاره خوب نداره ؟ تحصیلات چی
مرد قوییی هست

همه چی عشق نیست عشق مهمه اما همه چی نیست
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
کارش خیلی خوبه ماهی هر 15 روز 1/200 حقوقشه
15 روزهم استراحت که اون 1/200 رو میخوره

قوی که بود تقصیره ودمه لوسش کردم
خیلی سوسول شده
لاف زیاد میزنه میتونم میتونم خیلی میکنه
به نظره منم فقط علاقه و عشق نیست نباید با احساساتت تصمیم بگیری
شاید اولش سختو عذاب اور باشه ولی ایندتو خراب نمیکنی الان کات کنی بهتره
دوستم میشه یه صلوات از تهِ دلت واسه مامان شدنم بفرستی???!!!!
یعنی چی خرج غذا هم ندارید

مرد باید مسئول باشه شده بره کارگری مسافرکشی کار عار نیست ولی خرج در نیاوردن عاره به نظرم
باید زحمت بکشه
یه پول قطار نداره با چی می خوای زندگی کنی دختره خوب

بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
نازی منم میترسم از یه سری حرفاش میگم پولاتو یکار کردی میگه میام تهران خرجه تو میکنم دیگه
به خدا قسم شاید 2 بار بریم غذا بیرون اونم جایه ارزون
هیچیم مممم تا به حال نخریدن
راحته یه لب تاپه نو و اکبند بهم داده بود بعد گفتم میزارمش کنار میفروشم برای خرج عروسیمون
اومد خیلی راحت یه پا وایساد عینه بچه ها میگفت لب تاپو بده همه دارند من ندارم
گوشیش نزدیکه 1/300 پولشه
میدونی موضوع فقط پول در آوردن نیست. زندگی یه زن جوشی با همچین مردی خیلی سخته. این مسئولیت ناپذیر بودن فردا تو زندگی در سایر مسایل هم اذیتت خواهد کرد. مساله اینجاست که یه مشکل شخصیتی منفی داره
پارسال به اصرار خودم با هم رابط**ه کامل داشتیم متاسفانه
بابامم گیر داده اگر اکیو بدی وایمی ایستم پاش با مهریه ات اذیتش میکنم تا بشه مرده زندگی اما میدونم فایده نداره
ازش جدا بشمم اواره میشم بابام کمرش میشکنه برادرو خواهرم داغون میشم خودمو الکی شاد نشون میدم اما افسرده ام کرده
من خیلی شادو شیطون بودم الان همش یه گوشه خونه دارم گریه میکنم یا تو سایتا میچرخم الکی که وقتم تلف بشه
به خدا خودم ایقدر غیرت کار دارم به بهزاد نگفتم خانوامم نمیدونند اما 2 روز رفتیم خونه مردم کارگری با دوستم
حتی رفتیم ساندویچ فروشی
بابا چیزی نمیگه خرجمو کامل میده اما خوودم خجالت میکشم
نیاز میاد بهم 200 تومن پول میده یه هفته نمی کشه براش کاره اورزانسی پیش میاد 300 ازم میخواد