2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام برای خرید خونه

120 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.به نظر شما تو یک شهرستان خرید خونه با سال ساخت بالا مثلا ۱۸ سال ولی تو منطقه یکبهتر یا خرید خونه ۴ سال ساخت تو منطقه دو اون شهرستان؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید...جفتشون قیمتاشون تقریبا برابر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر منطقه دو، که میگی منطقه ایه که آدماش فرهنگ دارن و آرومن، منطقه دو بگیر، نظر منه

ممنون از راهنماییت..متاسفانه شناخت زیادی رو منطقش ندارم...از چند نفر پرسیدم گفتن تقریبا خوبه

اگه ویلاییه منطقه یک ولی اگه اپارتمانیه منطقه ۲ معمولا توی شهرستانها اختلاف بین مناطق زیاد نیست و ای ...

جفتش آپارتمان ..متراژ هر دو حدود ۹۰ متر

ممنون از راهنماییت..متاسفانه شناخت زیادی رو منطقش ندارم...از چند نفر پرسیدم گفتن تقریبا خوبه

پرس و جو کن، بابامینا یه خونه خریدن، اینقدر همسایه ها بد بودن که فقط سه ماه تونستن اون خونه بمونن، فروختنش رفتن جای دیگه، 

[QUOTE=248279189]من منطقه بهتر رو ترجیح میدم، اگر اپارتمان باشه ۱۸ سال ساخت یکم زیاده ولی برای خونه فرقی نداره ۵۰ سال ...[/QUOTE

الان دیگه اکثر خونه ها بازسازی هستش...فقط مشکل من اینه که مثلا ۵ سال دیگه میتونم راحت بفروشمش یا نه؟؟

محل کار خودم و همسرم و مدرسه بچه ها همه منطقه یک هستش...

اما خب الان دستمون خیلی خالیه نمیتونیم سال ساخت پایینتر تو منطقه یک بخریم...

پرس و جو کن، بابامینا یه خونه خریدن، اینقدر همسایه ها بد بودن که فقط سه ماه تونستن اون خونه بمونن، ف ...

منم از همین چیزا میترسم😞...دخترای منم کوچیکن صبح ها تو خونه تنهان