2777
2789
عنوان

انتخاب رشته و تحصیل در سن بالا

635 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من 37 سالمه و مجردم. میخوام رشته ی علوم قرآن و حدیث انتخاب کنم. 

رتبه ام هم 31200 شده تو زیرگروه اول انسانی. تردید دارم اصلا تو این سن برم مجدد دانشگاه یانه. قبلا هم پیام نور شیمی خوندم ولی الان بیکارم. دانشگاههایی که میخواستم الان با سوابق تحصیلی شدن، من دیپلمم رو ۲۰ سال قبل گرفتم. احتمالا پیام نور قبول بشم. نمیدونم اصلا درآینده میتونم با علوم قرآنی شاغل بشم؟ به خاطر فعالیتهای قرآنی میخواستم مدرک مرتبط داشته باشم. ارزشش رو داره برای این رشته هزینه کنم؟ کجا میتونم این رشته رو رایگان بخونم؟ یه مدت میخواستم برم حوزه که منصرف شدم. شما بودین چیکار میکردین؟ اطرافیانم که میگن بیخیال بشم. ممنون میشم نظراتتون رو بگین ممنون

از این رشته ها میخوای بخونی برو حوزه. اونجا آینده شغلیشم بهتره برات

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم شرابطم مثل شماست درس خوندم بیکارم. دوست دارم دوباره بخونم 

نظرت با رشته حسابداری چیه؟

اخه با این رشته ایی ک گفتی نگران کار پیدا کردنت هستم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

حواقل برو روانسناسی ارسد بخون و بعد دکتری بگیر و کار کن

کنکور ارشد برم؟ ارشد فراگیر پیام نور رو دیدم که لیسانس غیرمرتبط قبول میکنه بقیه ی دانشگاهها رو نمیدونم کدوم قبول میکنن لیسانس غیرمرتبط داشته باشی