2777
2789
عنوان

چقدر راحت توهین میکن

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 64 پست
یکی هم ظهر خیلی الکی به من توپید بعد قفل کرد حتی نتونستم جوابشو بدم اینقد دلم سوخت    

همین از ترس قفل میکنن

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
گزارشش و باید بزنی بعضی کار بر ها واقعا از شعور برخوردار نیستن 

گزارش زدم ولی چون تاپیک قفله نمی‌دونم نی نی یار رسیدگی می‌کنه یا نه

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اسم کاربریش ب ترتیب حروف الفبای انگلیسیه

😂

اره اونجا قفل نمیکرد جوابشو میدادم 

😂

امضاشم اعصاب نداره😒

کلا بی ادب هم بود ولی جالب بود بعد چند ماه اومده جواب داده بعد قفل کرده 😂

گزارش زدم ولی چون تاپیک قفله نمی‌دونم نی نی یار رسیدگی می‌کنه یا نه

اره رسیدگی می‌کنه منم یک همچین موردی بود یک تاپیک زده بود هرچی از دهنش در اومد بهم گفت منم صبر کردم تا حرفاش و بزنه هیچی بش نگفتم فقط بش گفتم ک خدا بهت آرامش بده 😑

بعد نی نی یارو تگ کردم نینی یار بش تذکر داد و پست های و حذف کرد در همین حد 😅

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️
من كه اگه حوصله داشته باشم محاله ولش كنم يا ميرم بهش درخواست ميدم به صورت خصوصى حسابشو ميرسم يا تو ...

تاپیکای آخرش دیدم قفل بود 

خنده داره معلوم نیست با تاپیکای حس ششمی چند نفر سرکار گذاشته

چند وقت پیش هم ی کاربر هرچی لایق خانوادش بود به من گفت من اون موقع آنلاین نبودم بعدش اومدم دیدم که ق ...

اتفاقا الان تو یه تاپیکی داشتم به یه خانمی تعریف میکردم 

دو سه ساعت پیشم یه کاربری حمله ور شده بودند به کاربرای یه تاپیک هی توهین میکردند از پروفایلشونم معلوم بود فیک بودند مشکل داشتند با کاربرا اومده بودند عقده های دلشونو خالی کنند هی منو هم ریپلای میکردند توهین میکردند من نخونده پاک میکردم نمیخواستم وارد بازی کثیفشون بشم و تا حدشون پایین بیام 

به هر حال ما مسئول کم‌کاری های تربیتی بقیه نیستیم فقط باید از افراد سمی دور بمونیم  

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است
کلا بی ادب هم بود ولی جالب بود بعد چند ماه اومده جواب داده بعد قفل کرده 😂

بیخیال 

درست تربیت نشده 

عزیزم 🙂

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اره رسیدگی می‌کنه منم یک همچین موردی بود یک تاپیک زده بود هرچی از دهنش در اومد بهم گفت منم صبر کردم ...

کاربریش نترکید؟ چه حیف 

بیخیال  درست تربیت نشده  عزیزم 🙂

اعصابم واقعا خرد شد اگه همون موقع جواب میداد مشکلی نبود نه اینکه بعد مدت ها یادش افتاده 

اره اینجور آدما ارزش ندارن 👍

کاربریش نترکید؟ چه حیف 

نه ولی خیلی بی ادب بود خیلی هنوز کاربریش و یادمه من کلا کسی و یادم نمی‌مونه و جواب هم نمیدم در کل هرچی هم بگن 

اما این و یادمه بابات حرفاش 

خب درسته ما تو مجازی خانواده کسی و نمی‌بینیم و یا نمی‌دونیم ک کی هست ولی از تایپ کردن میشه فهمید این بنده خدا گویا پدر مادرش معلوم نبودن 😅😅😅

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️