2777
2789
عنوان

چادر مسافرتی

1248 بازدید | 14 پست

یه چادر مسافرتی میخوام بگیرم بذارم تو حیاط خلوت که راحت بتونم توش درس بخونم 

ولی نمیدونم بارون بیاد زیرش خیس میشه یا نه؟ آب داخل نمیاد؟ 

اونایی ک چادر مسافرتی داشن نمیدونن چجوریه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این گرما تا چادر؟ خب یه پتو پهن کن بشین درست بخون 

ولی خب چادر مسافرتی ها آب داخلش نمیره 

ولی اگه بارون بیاد آب میره زیرش و ممکنه از قسمت دوخت هاش یه کم آب بیاد داخل وای خیلی نه 

فقط چادر مسافرتی دیجیچادر اسلامشهر خداییش هم تنوع بالا دارن هم قیمتشون نصف قیمت بازاره و هم پشتیبانی و ارسال به موقع انجام میدن . داخل گوگل دیجیچادر digichador رو سرچ کنید.  کارشون چادر مسافرتی و کمپ و پشه بند های فنری و سنتی و چادر بازی و میز و صندلی تاشو و خلاصه تمام اقلام سفر هست به سرتاسر ایران هم ارسال دارن . فروش حضوری و آنلاین هم دارن.توی تهران هم سریع میفرستن با پیک

سلام چادرمسافرتی وصندلی روکش ماشین اینا خواستید برید چادردوزی ولیعصر توفداییان اسلام ایستگاه عوارضی جنب مسجدجهان خیلی قیمتاشون مناسبه فروشنده باانصافی هم داره

روکش وسایل منزل وکاور کولرایناهم میدوزن با قیمت عالی هرچی سفارش بدین  ارسال هم میکنن حتماتادیر نشده قبل از عید یه سر بهشون بزنید توپیج اینستاشون تخفیف  گذاشته بودن 

اینم پیچ اینستا گرام ‌  شونهchadordoziiiiii