2777
2789

سلام دوستان بیاین اسم و نیت تون رو بگین تا براتون آیت الکرسی بخونم ان شاء الله ک حاجت روا بشین 🤲🤲شما هم اگع دوس برام دعا کنین ک مشکلم با کسی ک دوسش دارم حل بشه و اون نفر سوم از رابطمون حذف بشه ب کمک خدا اسم خودم راحیل اسم اونم ایمان😔🙏🌹

مشکل داداشم 

جواد

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

اسمم لیلا دعا کن پلاکتم بالا رفته باشه و همه چی تا اخرش خوب پیش بره و مشکلی پیش نیاید 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان دعا کن مامان بشم 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

با شوهرم ب مشکل خوردم دو تا بچه دارم برام بخون کارم ب جدایی نکشه😭

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر😎 شخصیت من اون چیزیه ک خودم هستم اما برخوردم بستگی داره به اینکه تو کی باشی😊

فاطمه

قبول بشم تو کنکور و اینکه تمرکز کنم بتونم درس بخونم😭

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

عزیزم لطفا برا منم بخون💚

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶