2777
2789
عنوان

علامت لوزه کودک چیه

80 بازدید | 15 پست

سلام دوهفته پیش دخترم حالت سرماخوردگی داشت بردم دکتر گفت هردوتا لوزش عفونت و تورم داره آنتی بیوتیک داد حالتای سرماخوردگیش رفت ولی همچنان شب موقع خواب کیپی شدید بینی داره با گوشی نگاه کردم تورم نداره لوزه هاش ولی روی لوزه هاش سفید شده چیکار کنم یه دوره کاملم آنتی بیوتیک قوی خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم .کیپی بینیش دیگه خستم کرده نه خودش میخوابه نه من باید ببرم دکتر؟

آره ببر ، گوش حلق و بینی 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

دختر من اینجور شد دکتر بهش آسیکلوور داد گفت این مثل تبخال میمونه سریع خوب شد

چیه انتی بیوتیکه؟آخه دختر منم یه دوره کامل انتی بیونیک قوی خورد ولی فایده ای نداشت.دختر شماهم وقت خواب بینیش کیپ میشد؟

چیه انتی بیوتیکه؟آخه دختر منم یه دوره کامل انتی بیونیک قوی خورد ولی فایده ای نداشت.دختر شماهم وقت خو ...

بیچاره اصلا نفسش درنمیومد دلم کباب بود براش ضد ویروسه داروی تبخاله 

بعدش دیگه دکترگوش حلق بینی گفتش رفلکس پنهانم داره داروی معده هم داد دیگه خوب خوب شد

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
بیچاره اصلا نفسش درنمیومد دلم کباب بود براش ضد ویروسه داروی تبخاله بعدش دیگه دکترگوش حلق بینی گفتش ر ...

وای دختر منم اصلا نمیتونه بخوابه بمیرم براش.دختر من روی زبونشم سفید شده میتونه از معدشم باشه؟داروی معده چی داد؟

وای دختر منم اصلا نمیتونه بخوابه بمیرم براش.دختر من روی زبونشم سفید شده میتونه از معدشم باشه؟داروی م ...

بهش فاموتیدین داد گفت شبا بخوره 

امپرازول هم برا صبح ناشتا 

عالی شد

مرسی عزیزم شما بردین پیش دکتر گوش و حلق و بینی؟

آره اون تشخیص داد مشکل رفلکسه گفتش اسید معده میزنه بالا وباعث سوزش گلو ولوزه وحتی پشت گوش میشه وبعدنا صدای بچه هم بم میشه چون تارهای صوتی آسیب میبینن درضمن گفت شبا هم سرشو کمی توشیب بگذار که بالا نیاد

آره اون تشخیص داد مشکل رفلکسه گفتش اسید معده میزنه بالا وباعث سوزش گلو ولوزه وحتی پشت گوش میشه وبعدن ...

ممنون عزیزم ببخشید زیاد میپرسم دختر شما چندسالش بود که فاموتیدین داد؟دختر من چهارسال و نیمه

ممنون عزیزم ببخشید زیاد میپرسم دختر شما چندسالش بود که فاموتیدین داد؟دختر من چهارسال و نیمه

دقیقا چهارسال