من ۱۵سالمه یه داداش دارم ۱۰ سالشه هر وقت ما باهم دعوا میکنیم با وجود اینکه حق با منه مامانم طرف اونو میگیره منم خیلی زود عصبانی میشم به مامانم میگم پسر پرست یا وقتی که من میرم واسه خودم خرید میکنم داداشم میره به مامانم میگه از اونا میخام بعدش مامانم میاد همه خوراکی هامو میده بهش 😐 بنظرتون رفتار مامانم درسته یا عادیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخرین باری که داداشمو زدم ۱ سال پیش بود سر اینکه چرا همش چغلی میکنی به مامان وقتی زدمش مامانم ازم نا ...
من نه اما مامان و بابام بعضی وقتا پشتمن میگن خوب کردی دعواش کردی پرو میشه یا داداشم اگه بزنه منو یا دیگه بیش از حد اذیت کنه بابام دعواش میکنه میگه باهاش درست حرف بزن بزرگتره
من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!