2777
2789
عنوان

انصافه؟😣

123 بازدید | 9 پست

من ۱۵سالمه یه داداش دارم ۱۰ سالشه هر وقت ما باهم دعوا میکنیم با وجود اینکه حق با منه مامانم طرف اونو میگیره منم خیلی زود عصبانی میشم به مامانم میگم پسر پرست یا وقتی که من میرم واسه خودم خرید میکنم داداشم میره به مامانم میگه از اونا میخام بعدش مامانم میاد همه خوراکی هامو میده بهش 😐 بنظرتون رفتار مامانم درسته یا عادیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چقد منی ولی با این تفاوت که من حرف مامانم که میگه بده به داداشت برام مهم نیس و با پشت دست میزنم تو دهن داداشم

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!
دلیلش اینه که داداشت از شما کوچکتره 

داداش منم کوچیکتره اما زرنگ و بشدت رو مخ

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!
تو چقد منی ولی با این تفاوت که من حرف مامانم که میگه بده به داداشت برام مهم نیس و با پشت دست میزنم ت ...

اخرین باری که داداشمو زدم ۱ سال پیش بود سر اینکه چرا همش چغلی میکنی به مامان وقتی زدمش مامانم ازم ناراحت شد باهام حرف نزد تا ۳ روز😐💔

اخرین باری که داداشمو زدم ۱ سال پیش بود سر اینکه چرا همش چغلی میکنی به مامان وقتی زدمش مامانم ازم نا ...

من نه اما مامان و بابام بعضی وقتا پشتمن میگن خوب کردی دعواش کردی پرو میشه یا داداشم اگه بزنه منو یا دیگه بیش از حد اذیت کنه بابام دعواش میکنه میگه باهاش درست حرف بزن بزرگتره