2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی هاتون بگین!

280 بازدید | 14 پست

لطفا نگین این تاپیک همه زدم حصلم سر رفته گفتم بیایم دور هم بگیم بخندیم! 

اول خودم بگم ما چند روز پیش با خانواده رفته بودیم روستا بخاطر مراسمات محرم بعد یکی از فامیلامون که مرد هس اومد جلو بعد از سلام علیک گفت به به مریم خانوم چه بزرگ شده منم یه لبخند زدم گفتم نفرمایید چشاتون بزرگ میبینه بعد از چند ثانیه فهمیدم چه سوتی دادم پسر کرده بنده خدا از پس جلو خندشو نگه داشته بود قرمز شده بود یهو همه باهم خندیدیم😐😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار رفته بودم مهمونی بجای خدافظ گفتم خوش امدم 😆😑

یعنی هرموقع بهش فکر میکنم میخام خودمو جر بدم

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

سوتی زیاد می دم 

چند وقت پیش اومدم بگم خوش آمدید 

گفتم خواهش می کنم کاری نکردم 

بعد فهمیدم چی گفتم به پشت سرش زل زدم 🤧😂

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
من همیشه تو اینجور تاپیکا آلزایمر میگیرم😁😁😁

منکه پراز سوتی ام 

یبار خونه پدرم همه‌ داداشامو وشوهرمو بابام جمع بودند 

منم پریودبودم امدم برم دستشویی پد گذاشتم زیر لباسم رفتن رسیدم دستشویی دیدم نیس ،دوباره برگشتم دیدم قشنگ افتاده وسط پذیرایی وهمه بهش زل زدند 😑😑😑همع بهم خندیدند 

شوهرم میگف بیا بردار خجالت نکش 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
منکه پراز سوتی ام  یبار خونه پدرم همه‌ داداشامو وشوهرمو بابام جمع بودند  منم پریودبودم ا ...

نههههههههههههههههههه😁😁😁

بگو دروووووووووووووغههههههههه😂😂😂

من یه بار پد بهداشتی رو گلوله کرده بودم توی روزنامه و پلاستیک بعد جا گذاشتم توی سرویس بهداشتی 

فکر کنم قرآن رو یه دور ختم کردم که فقط بابام نبینتش🤭😬😬😬

❤️🤍PEGAH🤍❤️
نههههههههههههههههههه😁😁😁 بگو دروووووووووووووغههههههههه😂😂😂 من یه بار پد بهداشتی رو گلوله کرده ...

🥺🥺🥺باور کن خیلی افتضاح بود 

فقط اونجایی که شوهرم مزه میریخت میخاستم خفش کنم 

هنوزم که هنوزه شوهرم توخونه بابام میگ بپا چیزی نندازی زمین بری دوباره برگردی😑😑

🥺🥺🥺باور کن خیلی افتضاح بود  فقط اونجایی که شوهرم مزه میریخت میخاستم خفش کنم  هنوزم که ...

😂😂😂😂😂😂😂

خیلی خوبی بخدا 

عاشقت شدم 😁😁😁♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

مااااااااااااچ و موووووووووووچ

روز خوبی داشته باشی جیگر♥️🌹🌈

❤️🤍PEGAH🤍❤️
😂😂😂😂😂😂😂 خیلی خوبی بخدا  عاشقت شدم 😁😁😁♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ مااااااااااااچ و موووووووووو ...

فدا مداتم 💖💖💖