خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 عنوان بورسیه میشم برا خارج 261 بازدید | 20 پست بچه ها لطفاً هر اطلاعاتی در زمینه ی بورسیه شدن رتبه های برتر کنکور سراسری دارین بهم بدین و سوال دیگه اینکه برا رشته ی فرهنگیان هم بورسیه وجود داره؟ کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم. 1401/05/20 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 رتبت چنده ۶۰ کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 فرهنگیان نه اخه یه جا دیدم نوشته بود کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
جان_و_جانان_من عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1144 ۶۰ رتبه منطقه یا کشوری؟ با سهمیه یا بدون سهمیه؟ چه رشته ایی؟
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 برای خارج بورسیه نمیشین از طریق کنکور دوستم گفت از اخبارشنید کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 رتبه منطقه یا کشوری؟ با سهمیه یا بدون سهمیه؟ چه رشته ایی؟ رتبه ۶۰منطقه ۳بدون سهمیه کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
سکوتمحض عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 4577 ۶۰ سلام عزیزم، تبریک میگم و برات بهترین ها رو مبخام. ان شا.... همیشه موفق و موید باشی و برا پدر و مادرت هم که چنین دختری با اراده و مصمم تربیت کردن دست مریزاد میگم و همینطور تبریک. 🌹🌹🌹
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 چه رشته ای انسانی کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 سلام عزیزم، تبریک میگم و برات بهترین ها رو مبخام. ان شا.... همیشه موفق و موید باشی و برا پدر و مادرت ... تشکر از لطفتون تبریکتون واقعا برام ارزشمنده❤️❤️ کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.