2777
2789
عنوان

بورسیه میشم برا خارج

261 بازدید | 20 پست

بچه ها لطفاً هر اطلاعاتی در زمینه ی بورسیه شدن رتبه های برتر کنکور سراسری دارین بهم بدین 

و سوال دیگه اینکه برا رشته ی فرهنگیان هم بورسیه وجود داره؟

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرهنگیان نه

اخه یه جا دیدم نوشته بود

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
برای خارج بورسیه نمیشین از طریق کنکور

دوستم گفت از اخبارشنید

رتبه منطقه یا کشوری؟ با سهمیه یا بدون سهمیه؟  چه رشته ایی؟

رتبه ۶۰منطقه ۳

بدون سهمیه

۶۰

سلام عزیزم، تبریک میگم و برات بهترین ها رو مبخام. ان شا.... همیشه موفق و موید باشی و برا پدر و مادرت هم که چنین دختری با اراده و مصمم تربیت کردن دست مریزاد میگم و همینطور تبریک. 🌹🌹🌹

سلام عزیزم، تبریک میگم و برات بهترین ها رو مبخام. ان شا.... همیشه موفق و موید باشی و برا پدر و مادرت ...

تشکر از لطفتون 

تبریکتون واقعا برام ارزشمنده⁦❤️⁩⁦❤️⁩