خلال مدیر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 عنوان بورسیه میشم برا خارج | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 20 پست بچه ها لطفاً هر اطلاعاتی در زمینه ی بورسیه شدن رتبه های برتر کنکور سراسری دارین بهم بدین و سوال دیگه اینکه برا رشته ی فرهنگیان هم بورسیه وجود داره؟ کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم. 1401/05/20 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جان_و_جانان_من عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1144 انسانی تبریک میگم بهت خیلی رتبت عالیه ان شالله موفق باشی حتما یه رشته ی خیلی عالی در یه دانشگاه خوب تو تهران انتخاب کن بورسیه میشی حواست باشه رشته ایی انتخاب کنی که برای بورسیه شدن بهش نیاز دارن لنظرم تحقیق کن
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 تبریک میگم بهت خیلی رتبت عالیه ان شالله موفق باشی حتما یه رشته ی خیلی عالی در یه دانشگاه خوب ... قربونتون عزیز دلم حقیقتا بخاطر شرایطی که دارم نمیتونم ریسک بکنم و رشته ای غیر از فرهنگیان رو که تضمین شغلی داره انتخاب کنمهدفم فرهنگیان تهران بود ولی پذیرش نداشت امسال دیگه یه شهر دیگه ای رو انتخاب کردم انشاالله برا ارشد میرم اگه خدا بخواد کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
itsmina0_0 عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 3516 قربونتون عزیز دلم حقیقتا بخاطر شرایطی که دارم نمیتونم ریسک بکنم و رشته ای غیر از فرهنگیان رو ... مگه برای فرهنگیان بومی گزینی نیست؟ چطور شهر دیگه برمیدارید،🤔 فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️
جان_و_جانان_من عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1144 قربونتون عزیز دلم حقیقتا بخاطر شرایطی که دارم نمیتونم ریسک بکنم و رشته ای غیر از فرهنگیان رو ... ان شالله که به خواستت برسی
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 مگه برای فرهنگیان بومی گزینی نیست؟ چطور شهر دیگه برمیدارید،🤔 محل تهعد بومیه عزیزم وگرنه محل تحصیل مثلاً ممکنه شهر محل زندگی کسی اصلا دانشگاه توش نباشه یعنی نباید طرف بره دانشگاه؟! کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 ان شالله که به خواستت برسی عزیز منیانشالله کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.