2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینجوریه پدر منم هم از راه حلال همهچیو اوردیم 

یه مثالی هست میگن کلاس هر چی تلاش می‌کرد نمیتونست شبیه طاووس باشه داد میزد طاووس خرابه 

اون مثل شده ادمایی ک پشت سرمون حرف میزنن 😅

ارث حلاله حلاله پدر برای بچه زحمت کشیده اونم حلاله بنظرم حروم نیست

منظورمع بد متوجه شدی..ب گمونم

گفتم  یه جوون ک دو ساله کار میکنه ‌بعد همه چی داره در حد عالی مثل پورشه یا کارش خلافه‌.. ک این حرومه

یا ارثه ... ک ارث و نگفتم حرومه . نه خب ارث حلاله . و از پدر و مادرشه

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بابای من خیلی موفقه از لحاظ مالی  عموهای خودم ک ب جایی نرسیدن پشت سرمون میگن از کجا آورده از د ...

من درباره پدر شما یا امثال ایشون که بچه هاشون بزرگن این فکر و نمیکنم. پدر شما ۲۰ سالگی همین جایگاه مالی رو داشت؟؟ 

ولی یه جوون ک خانواده ش وضع مالیشون در حد متوسطه و خودشم  یکی دو ساله کار میکنه بعد خفن ترین خونه و ماشین و داره ادم فکر میکنه از راه حلال کسب درامد نمیکنه. 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
من درباره پدر شما یا امثال ایشون که بچه هاشون بزرگن این فکر و نمیکنم. پدر شما ۲۰ سالگی همین جایگاه م ...

تو 24 سالگی بله داشت 

اینجوری هم نیست 

دوتا پسر خاله دارم یکیش 25یکیش 19 سالشه 

هر دو ماشین خارجی و خونه گرون قیمت دارن و خودشون کار کردن چون دوتا دزد دیدین فکر نکنید همه دزدن 

تو 24 سالگی بله داشت  اینجوری هم نیست  دوتا پسر خاله دارم یکیش 25یکیش 19 سالشه  هر ...

شغل اون ۱۹ ساله چیه؟؟؟؟

شغل اون ۱۹ ساله چیه؟؟؟؟

همشون شغلشون یکیه 

بساز بفروش خونه و خرید و فروش زمین و ماشین 

یا زمین میخرن باغ تحویل میدن از دید خودتون به قضایا نگاه نکنید 

تو هر بساز بفروش خونه چند طبقه چند میلیارد میمونه فک کن تو سال 7 8 تا ساختمان بسازن و چند قطعه باغ فک کن ببین چقدر میمونه 

شغل فقط کارمندی و کارگری نیست گلم 

شاید پسرخاله هامو هر کی از دور ببینه فک کنن دزده ولی نیستن زرنگن 

تو 24 سالگی بله داشت  اینجوری هم نیست  دوتا پسر خاله دارم یکیش 25یکیش 19 سالشه  هر ...

من هم  دزد دیدم هم غیر دزد....بعدم گفتم پدر شما و امثال پدر شما رو نگفتم چون ندیدمشون و ز ندگی شونو نمیدونم. ببخشید ...... ببخشید‌‌‌‌‌....

بعدم گفتم افرادی  رو ک میشناسم از نزدیک و کار و بارشو میدونم و وضع مالی خانواده گیشو میدونم... بعد اون کار و و اون درامد اون کار و پشتوانه مالی نداشتن خانوادگی شو... همه این ها تو ذهن ادم متصور میشه یجای کار اون ادم میلنگه..قطعا ... 

بازم شما ببخشید . ببخشید  . عذر میخام... 

همشون شغلشون یکیه  بساز بفروش خونه و خرید و فروش زمین و ماشین  یا زمین میخرن باغ تحویل م ...

چ خوب 

اگرتو گیلان ‌.‌.. ویو کوه....زمین برای ویلا سازی خواستن بهم اطلاع بدید لطفا... یک و نیم هکتاره . گداشتیم کلی فروش.  

من هم  دزد دیدم هم غیر دزد....بعدم گفتم پدر شما و امثال پدر شما رو نگفتم چون ندیدمشون و ز ندگی ...

من نگفتم دزد وجود نداره چرا داره خیلی هم هست پسرهمسایمون دو سال نبود اومد با ماشین گرون قیمت برگشت و چند تا کارخونه ساخت معلوم نیست از کجا پیدا کرده 

من اونارو مثال زدم که میشه پیشرفت کرد 

میشه با قرض شروع کرد این شغلو به این جایگاه رسید ربطی به وضعیت خانواده نداره 

بابای منم تو یا خانواده فقیر به دنیا اومده 

پسرخاله هام هم باباشون  کارمند ساده بودن از 12سالگی کارگری میکردن هر چی درآوردن یا زمین خریدن یا اگه نتونستن درصدی شراکت میکردن با ادمای دیگه تو خرید زمین یا طلا خریدن و به اینجا رسیدن اون وقتی که زمان بچگی کردنشون بود اینا بنایی میکردن