2777
2789
عنوان

بچهاااا انتخاب رشته دارم کمک

147 بازدید | 30 پست

سلام بچها من رشته انسانی ۴۵هزار آوردم رتبه مو 

بنظرتون انتخاب رشته کنم؟

چی انتخاب کنم کدوم شهر 

می‌خوام روزانه بیوفتم 

یکم راهنماییم کنین 

من خودم مشهدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو شهریه چقده  فک میکنم گرون بشه وگرنه آزاد و پردیس گردان شبانه اوردم

آزاد و غیر انتفاعی

بستگی ب رشته داره مثلا حقوق ترمی ۲ تمن

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
حسابداری و روانشناسی چقده نمیدونی 

اونم همینقدر

منم انسانیم، 

میخام امروز انتخاب رشته کنم برا دانشگاه

و برم طراحی دوخت

ببین حسابداری نیاز ب حساب کتاب داره

روانشناسی باید ۹ سال بخونی تا کار بهت بدن

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
اونم همینقدر منم انسانیم،  میخام امروز انتخاب رشته کنم برا دانشگاه و برم طراحی دوخت ببین حس ...

ببین من این رتبه مال برادرمه واسه انتخاب رشته مونده چیکار کنه بنظرت کدوم و بره بهتره اصن چیارو بزنه انتخاب رشته

من خودم طراحی دوختم ولی دبیرستان سال اخرمه

گلی غیر انتفاعی میتونی انتخاب کنی 

روانشناسی 

حقوق 

ولی تقریبا هزینه هاش سنگین میشه دیگه 

حسابداری هم میتونی 

ولی بین همه اینا 

روانشناسی بهتره با حقوق 

حسابداری کمی اشباع شده هست 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
همه رشته ها هزینه ها سنگینه؟ بعد اینکه روزانه هیچ رشته ای نمیشه برم؟

اره عزیزم سنگینه 

روزانه با این رتبه شهرستان میتونی بری شهرستان های خیلی دور افتاده 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
بنظرت امسال انتخاب رشته کنم یا نه

امسال تقلب زیاد شد هم تجربی هم انسانی میگن سوالا لو رفته 

ریسکه اگر انتخاب رشته نکنی ممکنه سال بعد وضع بدتر شه 

ولی اگر فکر می‌کنی خسته نیستی و فکر می‌کنی نتونستی زیاد خوب بخونی و قبول داری که کافی نبوده امسال رو ول کن دوباره تلاش کن 

بنظرت امسال انتخاب رشته کنم یا نه

هیجده سالته گلی؟ نیمه اولی هستی یا نیمه دوم ؟ 

خب ببین برای رتبه تاپ آوردن داخل کنکور باید تست کار کنی تعداد تست ها باید زیاد باشه ( من خودم قلم چی میرفتم )دهم و یازدهم و دوازدهم 

عمیق باید بخونی و درک کنی 

معدلتم اگر بالا باشه از سال هزار چهارصد و دو خیلیییی برگ برنده خوبیه 

و امسال تقلب خیلیییی زیاد شد سی هزار نفر تقلب کردن سوالا لو رفت بعضیا گوشی بردن شنیدی دیگه 

امسال تقلب زیاد شد هم تجربی هم انسانی میگن سوالا لو رفته  ریسکه اگر انتخاب رشته نکنی ممکنه سال ...

نمیذونم باید مشورت کنم ببینم میخواد چیکار کنه داداشم 

الان از اینا بهش شات دادم

هیجده سالته گلی؟ نیمه اولی هستی یا نیمه دوم ؟  خب ببین برای رتبه تاپ آوردن داخل کنکور باید تست ...

من خودم ک ۱۷عم امسال میرم دوازدهم طراحی دوخت ولی میخوام بخونم سال دیگه کنکور انسانی بدم

داداشم ۱۸نیمه دومی اسفنده

وقت نشد تست بزنه خیلی هم کم تونست بخونه بابت مشکلاتی ک پیش اومد