2777
2789

مادر بزرگ شوهرم ( مادر مادری) زنگ زده میگه کلی مهمون دارم فردا برا نهار صبح زود بیا برامون غذا درست کن 

حالا کلی نوه دارن همسن من حتی خواهر شوهرای جون دارم هی خاله های شوهرمم بالای پنج شش نفرن 

منم ماه ششم بارداریم و سرکلاژیم و استراحت مطلق نمی‌دونم با این حجم از بیشعوری چکار کنم 

بنظرتون برم نرم ؟ چکار کنم یه جواب دندان شکن بهم یاد بدین

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

نرو بگو من که نوکرتون نیستم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب دندون شکن که نمی‌خواد مادر جون دکتر گفته استراحت مطلق نمیتونم شرمنده

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕

عزیزم قرار نیست با تیکه و جواب دندون شکن پاسخ بدی .

خیلی با احترام وضعیت و دلیلتو توضیح بده و بگو ک تو وضعیتی نیستی بخوای کمک کنی ، ایشالا سری های بعدی 

لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒

راستشوبگو بگوبرای بچه بده شوهرم نمیزاره بیام .

نری خودش ازعادت میافته

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!!