2777
2789
عنوان

مهدکودک

299 بازدید | 23 پست

بچه ها پسر من3سالشه توی خونه واقعا حوصلش سر مسره منم باهاش بازی میکنم ولی بچه هاروکه میشناسین تموم ساعتای بیکاریشون دوسدارن بازی کنن میخام بدونم تواین سن میشه بزارمش مهد حداقل یکمم اجتماعی تر بشه وابستگیش بمن کمتر بشه کلا اگه تجربه ای دارین خوشحال میشم بهم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم ۱۴ ماهشه از مهر ماه که سرکار میرم مجبورم بزارم مهد خیلی ناراحتم.چون سنش کمه.ولژ تو سن های بالاتر خوبه.

شهریه هم به من گفتن ۱۸۰۰

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من نگران اینم گریه کنه و بهونه بگیره و نمونه

ما شهریه رو ماهانه پرداخت میکردیم. یک ماه بزار اگر نرفت دیگه نبر. ولی چند روز اول باید بمونی پیشش بعد کم کم تنهاش بزاری. یکدفعه ولش نکنی بیای

شما خانه دارین؟ اخه اینجا ۱۵۰۰ شهریه اس. خیلی گرونه و زوره خودم تو خونه باشم بچه ببرم مهد

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد