2777
2789

من خالم زانوش خیلی مشکل داره بهش گفتن باید مفصل زانوش تعویض بشه ولی از عمل می ترسه واسه همین ارتوپد متخصص می خوام خیلی تعریف دکتر پویان علوی نژاد شنیدم میگن همه ی عملاش موفقیت آمیز بوده کسی هست اینجا پیشش عمل کرده باشه؟

من فقط تبلیغاشو دیدم

بابام پیش شهنام موسوی چندسال پیش عمل کرده بود خداروشکر دیگه مشکلی نداره

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه من تو سن ۲۹سالگی زانودرد دارم عجیب نیس؟؟

عزیزم منم دارم

البته من تاثیرات دانشگاه و خوابگاهه و نشستن های طولانی  از اون موقع باهامه الان تو بارداری بدتر شده

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
عزیزم منم دارم البته من تاثیرات دانشگاه و خوابگاهه و نشستن های طولانی  از اون موقع باهامه الان ...

زانودرد شدیددد هااا یه خرید میرم شب میشینم گریه میکنم از درد..

شهنام موسوی هم اهوازه

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
زانودرد شدیددد هااا یه خرید میرم شب میشینم گریه میکنم از درد.. شهنام موسوی هم اهوازه

ارع اهوازه 

من مخصوصا برم جایی شب بخوام بخوابم آرامش ندارم واسه همین باورت میشه۶ماهه دو قدمم پیاده جایی نرفتم

دردش میپیچه تو کل پام

من بابابزرگم خیلی زانو درد شدیدی داشت رفت پیش دکتر پویان علوی نژاد گفت باید عمل شه . عمل تعویض مفصل انجام داد خداروشکر بعد چند ماه اوکی شده خیلی خوبه دیگه بدون درد راحت راه میره. 

بله من دکتر پویان علوی نژاد میشناسم. دو تا از فامیلامون داخل اهواز برای جراحی زانو پیشش رفتن عمل کردند. خیلی راضی بودن الانم بدون هیچ مشکلی راه میرن دکتر با تجربه ای هست.

بله دکتر پویان علوی نژاد یهترین متخصص ارتوپد توی اهواز هستش. من بابام پیشش تعویض مفصل زانو انجام داده. الان یکماه می گذره هم دردش رفته هم اینکه راحت می تونه دیگه راه بره خدا خیرش بده.

دکتر پویان علوی نژاد واقعا دکتر خوبی هست من بابابزرگم پیشش تعویض مفصل زانو انجام داده واقعا این دکتر معجزه می کنه. خداروشکر بعد از عمل هر روز داره بهتر میشه دردش میره.