من خالم زانوش خیلی مشکل داره بهش گفتن باید مفصل زانوش تعویض بشه ولی از عمل می ترسه واسه همین ارتوپد متخصص می خوام خیلی تعریف دکتر پویان علوی نژاد شنیدم میگن همه ی عملاش موفقیت آمیز بوده کسی هست اینجا پیشش عمل کرده باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بابابزرگم خیلی زانو درد شدیدی داشت رفت پیش دکتر پویان علوی نژاد گفت باید عمل شه . عمل تعویض مفصل انجام داد خداروشکر بعد چند ماه اوکی شده خیلی خوبه دیگه بدون درد راحت راه میره.
بله من دکتر پویان علوی نژاد میشناسم. دو تا از فامیلامون داخل اهواز برای جراحی زانو پیشش رفتن عمل کردند. خیلی راضی بودن الانم بدون هیچ مشکلی راه میرن دکتر با تجربه ای هست.
بله دکتر پویان علوی نژاد یهترین متخصص ارتوپد توی اهواز هستش. من بابام پیشش تعویض مفصل زانو انجام داده. الان یکماه می گذره هم دردش رفته هم اینکه راحت می تونه دیگه راه بره خدا خیرش بده.
دکتر پویان علوی نژاد واقعا دکتر خوبی هست من بابابزرگم پیشش تعویض مفصل زانو انجام داده واقعا این دکتر معجزه می کنه. خداروشکر بعد از عمل هر روز داره بهتر میشه دردش میره.