2777
2789
عنوان

می‌شه بهم کمک کنید؟پست اول نوشتم

88 بازدید | 8 پست

سلام رفقا من 18 سالمه ی رفیق دارم ک همکلاسیم بوده و از دوران راهنمایی صمیمی تر شدیم و روزای خیلی خوبی با هم داشتیم من یه شخصیت حمایتگر دارم هر کدوم از دوستام مشکلی براشون پیش اومده باشه سعی میکنم بهشون کمک کنم و اجتماعی هم هستم با افراد زیادی دوستم اما این یکی رفیقمه و بیشتر وقتمو باهاش میگذرونم دوسال پیش شدید به من وابسته شده بود و خیییلی حساس من با بقیه دوستام حرف میزدم جایی میرفتم یا حتی پیام میدمم ناراحت میشد در حدی ک معدش عصبی شده بود هر روز بیمارستان و هر وقتم رفتار منو با بقیه میدید حالش بد میشد و دعوا و سرزنش فکر میکنه من فقط باید متعلق ب خودش باشم درونگراست جز من دوستی نداره و میگف ایده آلم نیستی ولی دوست دارم بقیه دوستام هم مسخرم میکردن مگه نامزدشی انقد اهمیت میدی و روی روابطت حساسه؟

نشد ادامه بدیم دوسال کات بودیم همین یکماه پیش برگشت گفت مثل قبل نیستم محدودت نمیکنم همه چی عوض شده و این حرفا باز به هم برگشتیم اما بازم همون آش و همون کاسه الان به نظرتون چیکارکنم؟ میترسم باز کات کنم حالش بدتر از اینا بشه ولی ادامه دادنمون هم عذابه براش منم نمیتونم ک بقیه دوستامو حذف کنم هرکدوم حداقل 10 ساله دوستیم توی دوراهی گیر کردم

سلام عزیزم به خانواده اش بگو وبعدش بهش پیشنهاد بده برود مشاوره مشاوره بهش میگه چیکار باید بکنه عزیزم بهش محبت نکن چون صدمه می ببینه فقط باهم اگر توانستید مشاوره اگر نه به خانواده اش بگو ببرند مشاوره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطتو کم کن تماساشو و پیاماشو کمتر جواب بده کم کم عادت کنه ب نبودنت

خب دوسال نبودم اگه میخواست عادت کنه ک دیگه برنمیگشت 

اشتباه کردم قبول کردم ک باز دوستیمونو ادامه بدیم