سلام رفقا من 18 سالمه ی رفیق دارم ک همکلاسیم بوده و از دوران راهنمایی صمیمی تر شدیم و روزای خیلی خوبی با هم داشتیم من یه شخصیت حمایتگر دارم هر کدوم از دوستام مشکلی براشون پیش اومده باشه سعی میکنم بهشون کمک کنم و اجتماعی هم هستم با افراد زیادی دوستم اما این یکی رفیقمه و بیشتر وقتمو باهاش میگذرونم دوسال پیش شدید به من وابسته شده بود و خیییلی حساس من با بقیه دوستام حرف میزدم جایی میرفتم یا حتی پیام میدمم ناراحت میشد در حدی ک معدش عصبی شده بود هر روز بیمارستان و هر وقتم رفتار منو با بقیه میدید حالش بد میشد و دعوا و سرزنش فکر میکنه من فقط باید متعلق ب خودش باشم درونگراست جز من دوستی نداره و میگف ایده آلم نیستی ولی دوست دارم بقیه دوستام هم مسخرم میکردن مگه نامزدشی انقد اهمیت میدی و روی روابطت حساسه؟
نشد ادامه بدیم دوسال کات بودیم همین یکماه پیش برگشت گفت مثل قبل نیستم محدودت نمیکنم همه چی عوض شده و این حرفا باز به هم برگشتیم اما بازم همون آش و همون کاسه الان به نظرتون چیکارکنم؟ میترسم باز کات کنم حالش بدتر از اینا بشه ولی ادامه دادنمون هم عذابه براش منم نمیتونم ک بقیه دوستامو حذف کنم هرکدوم حداقل 10 ساله دوستیم توی دوراهی گیر کردم