2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت اگر اخطار مشکی بیاد

104 بازدید | 17 پست

دیگ کاربری برنمیگرده؟؟؟؟؟؟؟

چیکاررباید کرد؟

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................                     اگ امضامو خوندی یه صلوات برام بفرس دوست قشنگم💚🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن برنمیگردهباید تماس با ما پیام بدی شاید رفع تعلیق کردن

احتمال داره رفع تعلیق بشه؟

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................                     اگ امضامو خوندی یه صلوات برام بفرس دوست قشنگم💚🫂

اخطار میاد مگه؟چی میشه اخطار میدن

اره 

خلاف قوانین سایت اگر باش تاپیک ها

@ازسارابپرس‍ عزیزدلم احتمال داره رفع تعلیق بشه؟؟؟

سلام

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16411329/بعد-از-یک-سال-تعلیقی-آزاد-شدم-هوراااااا

🟢

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@ازسارابپرس‍ 

عزیزم من یه کاربری دارم که تعلیق مشکی شده 

یه دونه تاپیک دارم که باید حتمااا پاک شه اونجا 

الان چیکار کنم؟

با این کاربریم میتونم بفرسم برای نی نی یار و پاکش کنه؟

راهی داره؟

@ازسارابپرس‍ عزیزم من یه کاربری دارم که تعلیق مشکی شده یه دونه تاپیک دارم که باید حتمااا پاک شه اونج ...

سلام

استارتر یکی از کاربری هاشون تعلیق مشکی شده و یک تاپیک از اون کاربری می خواستن حذف بشه.

با این کاربری شون لینک تاپیک اون کاربری رو بدن نی نی یاری که مسئول حدف تاپیکن براشون حذف می کنن؟

ممنون

@niniyar‍ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاماستارتر یکی از کاربری هاشون تعلیق مشکی شده و یک تاپیک از اون کاربری می خواستن حذف بشه.با این کار ...

قربونت برم♥️

قربونت برم♥️

خواهش می کنم.

💙💙💙