2821
2789
عنوان

یکمی حسودم🥲

138 بازدید | 14 پست

بچا یکمی حسودم ینی یجورایی از این که یکی بدبختر ازم باشه خوشحال میشم 

ته دلم در واقع نمیخوام اینجوری باشه دلم میخواد از پیشرفت بقیه خوشحال شم 

چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول هیمن بودی یا چند وقته اینجور شدی؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

از اول هیمن بودی یا چند وقته اینجور شدی؟

چن وقته اینجوری شدم

جدیدا زندگیم از هم پاشیده بیکارم حیرون شدم 

بعد یکی از آشناهامون ک از من بچه تره زندگی تشکیل داده خونه داره ماشین خوب خریده خودشم شاغل شده و کلی مشتری داره 

من یکمی داغون شدم🥲

بنده خدا نگفت از مشکل کسی خوشحال میشه و من چنین چیزی رو تایید نکردم.  گفت از اینکه کسی ازم بال ...

چی بگم 

گفتن کسی از من بدبخت تر باشن خوشحال میشم و از پیشرفت بقیه خوشحال نمیشم

این اصلا خوب نی واسه خودت دعا کن ک این رفتارت و بزاری کنار چون اگه پای همسایه بشکنه مطمعنن  شما بهتر راه نمیری من حتی واسه دشمنم هم خوب میخوام دوس دارم همه تو آرامش و خوشی زندگی کنن حتی اگه خودم تو اون موقعیت نباشم رو خودت کار کن عزیزم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چن وقته اینجوری شدم جدیدا زندگیم از هم پاشیده بیکارم حیرون شدم  بعد یکی از آشناهامون ک از من ...

برو پیش مشاور

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱