2777
2789
عنوان

از یکی خوشم میاد + دوستم میگه که ....

271 بازدید | 23 پست

از یکی خوشم میاد

خیلی نمیشناسمش از استادای کالجه دانشگاهمونه (با خود استاد دانشگاه فرق میکنه ها کلا سیستم کالج ) هر دومون دانشجو ارشدیم  

بیشتر تو اینستاگرام برای برگزاری کلاسا و ... دنبالش میکردم و اوایل صرفا به نظرم ادم خوبی بود تا اینکه اونم بهم یه جورایی توجه نشون داد با پیج کاریش که کسی رو فالو نداره فقط منو فالو کرد دایرکت میداد تشکر میکرد از اینکه پیچشونو دنبال میکنم و ...

منم خیلی دور بودم ازش و رسمی 

اون موقع هنوز بهش فکر نمیکردم اما کم کم که بیشتر درموردش میشنیدم احساس میکردم چقدرررررر ادم خوبیه 

لطفا یه کامنت بزارین بببینم هستین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد توی همون بازه من یه خواستگار خیلی پولدار داشتم که حالا مناسب هم نبودیم و نشد اما همون موقع هی فکر میکردم اگه این طرف بیاد جلو حتما اینو قبول میکنم و پول اون طرف خیلی هم برام مهم نیس 

ولی خب نشونه ای نمیدیدم دیگه 

منم ۲جلسه با خواستگارم حرف زدیم به توافق نرسیدیم و تموم 

جریان این خواستگار رو گفتم که بگم من به خاطر پول و موقعیت و ... از طرف خوشم نیومده ها چون شرایط بهتر هم داشتم همون موقع اما این بیشتر به دلم مینشست البته همین ادم هم خییییلی زود پیشرفت کرد و الان جایگاه خوبی داره خییییییییییلی خوب

اینجوری که اون خواستگارم بیشتر خانوادگی پولدار بودن 

این خودش افتاده در مسیر و درآمدای انچنانی 

خب از رسمی بودن در بیایین💝

لطفا تا آخرش بخون🤍یادت باشه، انسان هایی هستند که دیوار بلندت را می بینند! ولی به دنبال همان یک آجر لق میان دیوارت هستند که، تورا فرو بریزند.....! 🙂تا تو را انکار کنند...! تا از رویت رد شوند...! مراقب باش...! ✋دست روزگار هلت میدهد؛ ولی قرار نیست تو بیفتی،❌ اگر بی تاب نباشی و خودت را به آسمان گره زده باشی،  اوج میگیری....🪄 به همین سادگی...! پس تو خوب باش،  حتی اگر آدم های اطرافت خوب نیستند!💝 تو خوب باش، حتی اگر همه از خوبی هایت سو استفاده کردند! تو خوب باش، حتی اگر جواب خوبی هایت را با بدی دادند! تو خوب باش... 💛🙂

حدودا یکسال گذشت و توی یک همایش همو دیدم چندین بار چشم تو چشم شدیم خیلی کوتاه 

دفعه اخر که خواست نظرشو درمورد اون همایش بگه کاملا برگشت رو به من صحبت کرد من سرمو انداختم پایین دختر کناریم اما شروع کرد با سر تایید کردنش 

اونم دیگه تا اخر همایش هیییییچ نگاهم نکرد کلا سمت ما رو دیگه نگاه نکرد 

اگه علاقه ای بهت نشون داد، رد نکن و یکم همراهی کن😉

لطفا تا آخرش بخون🤍یادت باشه، انسان هایی هستند که دیوار بلندت را می بینند! ولی به دنبال همان یک آجر لق میان دیوارت هستند که، تورا فرو بریزند.....! 🙂تا تو را انکار کنند...! تا از رویت رد شوند...! مراقب باش...! ✋دست روزگار هلت میدهد؛ ولی قرار نیست تو بیفتی،❌ اگر بی تاب نباشی و خودت را به آسمان گره زده باشی،  اوج میگیری....🪄 به همین سادگی...! پس تو خوب باش،  حتی اگر آدم های اطرافت خوب نیستند!💝 تو خوب باش، حتی اگر همه از خوبی هایت سو استفاده کردند! تو خوب باش، حتی اگر جواب خوبی هایت را با بدی دادند! تو خوب باش... 💛🙂

دوستم میگه بابا این ادم با چنین موقعیتی چون استادم هست دورش دختر زیاده ایتقدر خودتو نگیر با نگاهت و رفتارت پس نزن 

میگه اصلا خودت برو سر یه صحبتی رو باز کن یه مشورت بگیر ازش باهاش حرف بزن و .... میگه 

منم میخوام خودمو نگیرم ها ولی انگار خیلی خجالت میکشم از بیرون فکر میکنن به خاطر غرور و از خو  راضی بودنمه اما اصلااااااااا اینجور نیس 

بیشتر خجالت میکشم 

حالا دفعه ی بعد که این طرف رو دیدم عکس العملم چی باشه تمایل منم توی حرکاتمو چهرم مشخص باشه ؟

مثلا نگاهم میکنه سرمو نندازم پایین و با لبخند نگاه کنم و ....؟

از یه طرف احساس میکنم چون موقعیتش خوبه دختر دورش زیاده اگه منم بخوام تمایل نشون بدم میزاره به پای موقعیتش و ...

چجوری مثلا 

مثلا اگه گفت بریم یه کافی شاپی بشینیم، چیزی بخوریم، نگو نه، 

بگو فرقی نداره، این جواب یعنی آره😉

دوستم میگه بابا این ادم با چنین موقعیتی چون استادم هست دورش دختر زیاده ایتقدر خودتو نگیر با نگاهت و ...

دفعه بعد سرتو ننداز پایین، با خوش رویی صحبت کن، و وقتی دیدیش، بهش خودت اول سلام کن، به قول دوستت، ازش توی درس، مشورت بگیر، لباس های خوب خوب بپوش ، خلاصه کاری کن تا بهت علاقه مند بشه😍