2821
2789
عنوان

پسرم لبش ترکیده 😭😢

373 بازدید | 20 پست

پسرم 5 سالشه داشت بازی می‌کرد لبش خورد رو لبه پله لبش ترکیده

بالای لبش به اندازه یکسانته 

هر چه گفتم ببریم بخیه کنیم باباش گفت نه جاش میمونه الان خونش بند اومده خوابیده ولی من همش میگم  زخمش عمیقه 😭باباش میگه چیزی نیست فوقش یه خط جاش بمونه 

چکار کنم چه پمادی میشناسید که اصلا جاش نمونه 

یا بعدش میشه ببرم لیزر 😥؟؟؟ 

خداوند برای هرکسی به اندازه ایمانش وجود داره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فعلا تا جاش زخمه و زخمش بسته نشده عسل طبیعی بزن انصافا عالیه اگه مرتب عسل بزنی واقعا 

من خودم زخم خیلی داغون داشتم با عسل خوب شده ولی تا وقتی بازه بزن وگرنه بعدا فایده نداره

آلفا  رژودرم

الان زخمش بازه 

میشه همونطور پماد رو بزنم روش؟؟ یعنی جوش میخوره؟؟ 😢😢همش میگم این زخم چطور بسته میشه آخه بازه 😭

دخترجاریم به لبه میز خورد لبش ترکید.بخیه نزدن جاش نمونه الان ۱۶سالشه جاش مونده ولی خیای خوشگله

واااای یعنی اینم میمونه، 😭

زخمش بازه اصلا دلشو ندارم نگاش کنم هر چی گریه کردم گفتم ببریمش بخیه کنن باباش نزاشت😢

واااای یعنی اینم میمونه، 😭 زخمش بازه اصلا دلشو ندارم نگاش کنم هر چی گریه کردم گفتم ببریمش بخیه کنن ...

عزبزم جاش محو میمونه اشکال نداره سخت نگیر خودتو چرا اذیت میکنی.من پسرم ۲سالش بود پرده ازین حصیریا کشیده شد تو صورتش خیلیییییی بد پاره شد نصف لپش.الان جاش مونده ولی محوه..اگر خیلی ناراحتی ببرش دکتر ولی خوب میشه خیلی کم جاش میمونه هرکاری کنیی