2777
2789

با عشقم خیلی وقته کات کردیم چون مشکل مالی داشت نمیتونستیم ازدواج کنیم گفت نمیخوام سرکارت بذارم خیلی دوسش دارم خیلی سعی کردم از قلبم بیرونش کنم اما نشد عشقم نسبت بهش واقعیه

یه ماه دیگه تولدشه نمیتونم تصمیم بگیرم

شما بودین تولدشو تبریک میگفتین؟

البته نمیخوام مستقیم بگم

میخوام پروفایل بذارم ببینه

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید

بخوای عاشقانه تصمیم بگیری بله؛ ولی عاقلانه نه بهتره تحمل کنی و دیگه بهش کاری نداشته باشی می دونم خیلی خیلی سخته ولی شدنیه وقتی اون الان بهت میگه وضعیت مالی م خوب نیست خوب الان باز باهم باشید چند وقته دیگه باز همینو میشنوی. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نزار 

رابطه تموم شده دیگه تموم شده نباید دوباره شروعش کنی البته بازم میل خودته ولی ببین پسری که دختری رو دوست داشته باشه ولش نمیکنه برای بدست آوردنش تلاش میکنه کار میکنه 

برادرشوهرم اسنپ کار میکرد سرباز فراری بود با یه دختری دوست شد دلش رو برد دختره الان عقد کردن سربازیشو داره ادامه میده همون با اسنپ هم داره کار میکنه تا بعد سربازی بتونه یه شغل بهتر داشته باشه 

پس ببین این حرفهای پسرا بهونه است برای پیچوندن دختر خودت رو اسیرش نکن 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

نه نزار  رابطه تموم شده دیگه تموم شده نمیاد دوباره شروعش کنی البته بازم میل خودته ولی ببین پسر ...

اخه پسر بدی نبود😔

من خودم ادمیم که سعی میکنم تو کارام هم به حرف قلبم گوش بدم هم مغزم 

شما اگر فکر میکنی اون طرف واقعا بابت اینکه شما اذییت نشی رابطه رو کات کرده و دوستتون داره میتونید بهش تبریک بگید و یه بهانه بشه واسه شروع صحبت ولی اگر فکر میکنید این حرفا بهانه بوده واسه پایان دادن به رابطه به نظرم اینکارو نکنیدچون خودتونو کوچیک میکنید 

من خودم ادمیم که سعی میکنم تو کارام هم به حرف قلبم گوش بدم هم مغزم  شما اگر فکر میکنی اون طرف ...

نه بهونه نبود واقعا مشکل داشت

با اینکه میدونست انقد عاشقشم اما حتی بهم دست نزد

اخه پسر بدی نبود😔

منم نمیگم بد بود 

میگم بهش فکر نکن رفتنی باید بره اگه قرار بر برگشتنش هم باشه بزار همه چیز از طرف اون باشه نه تو 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست