سلام دوستان
این تاپیک رو برای اطلاع رسانی کاربرای نی نی سایت ایجاد کردم و کسایی که ممکنه بعدها به این تاپیک مراجعه کنند😉
من مدتی هست که توی سایت های کاریابی دنبال یه کار غیرحضوری بودم که برام سرگرمی بشه و از بی حوصلگی دربیام
امروز یه آگهی رو دیدم که عنوان شغلیش برام جذاب بود و کارهای ساده ای مثل تایپ و دایرکتر و ادمین تلگرام و درست کردن پاورپوینت و.... رو توی آگهی درج کرده بودن
برای اطلاع از شرایط کاری به واتساپشون پیام دادم
و ۱۶ ردیف شغلی رو برای من فرستادند زیر نظر شرکت تک ورک شاپ یا همون کارگاه تکنولوژی
نگم براتون از شغل های جذاب و چشمک زن که بسیار کارهای راحت و بدون دردسری هستن
دوتاشون رو براتون اینجا میارم ؛
ادمین تلگرام با حقوق ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومن
تایپیست با حقوق حداقل ۸۰۰ هزار تومن هفتگی
منم خوش حال که ایول هم یه درآمدی دارم و هم کمی سرگرم میشم
خلاصه ۲ تا شغل برای خودم انتخاب کردم و ادمین اوکی رو داد
اما اما
قشنگی کار اینجا بود که برای استخدام شدن و جزو کارمند شرکت شون شدن و یه سری آموزش ابتدای کار باید مبلغ ۸۷ هزار تومن رو براشون واریز می کردم و بعد از دوماه کارکردن این مبلغ برگشت داده میشد
با خودم گفتم بیخیال ۸۷ تومن ، میرم ثبت نام میکنم تا فرصت این شغل ها رو از دست ندم
ولی قبلش گفتم بذار یه سرچ بزنم شرکت شون رو ، درحال تایپ کردن اسم شرکت بودم که گوگل عزیز توی گزینه دوم پیشنهادهاش برام آورد شرکت تک ورک شاپ کلاهبردار
کنجکاو شدم و وارد لینک شدم و کامنت های مردم رو خوندم که پولشون رو از دست دادن و به چه کنم افتاده بودن😢
قضیه هم برای ماه های اخیر نیست ، بلکه از سال های قبل با اسم های مختلف این شرکت از مردم سو استفاده کرده
لینک رو هم براتون میذارم دوست داشتید بخونید
https://tei.ir/news/fake-notifications-employed/
نکته ای که امروز یاد گرفتم اینه که برای وارد شدن به یه شغل نیازی نیست که پول پرداخت کنیم بلکه می تونستن نمونه کار بخوان تا تایید کنن
و این آدم هایی که پشت این سیستم کثیف و دزد هستند ، از همین پول های ناچیز برای خودشون پله میسازن و میلیاردی بارشون رو می بندن
خلاصه که خیلی طولانی شد ولی اعتماد نکنید دوستان
همینکه دو نفر آگاه بشن و براشون پول نریزن هم من خوش حال میشم ، اون پول رو برید یه بستنی تپل بزنید بر بدن و حال کنید😉 کیفش بیشتر از کلاهبرداری اساتیده
در ادامه هم میگم به ادمین واتساپ چی گفتم😁