2777
2789

سلام دوستان

این تاپیک رو برای اطلاع رسانی کاربرای نی نی سایت ایجاد کردم و کسایی که ممکنه بعدها به این تاپیک مراجعه کنند😉

من مدتی هست که توی سایت های کاریابی دنبال یه کار غیرحضوری بودم که برام سرگرمی بشه و از بی حوصلگی دربیام

امروز یه آگهی رو دیدم که عنوان شغلیش برام جذاب بود و کارهای ساده ای مثل تایپ و دایرکتر و  ادمین تلگرام و درست کردن پاورپوینت و.... رو توی آگهی درج کرده بودن

برای اطلاع از شرایط کاری به واتساپشون پیام دادم

و ۱۶ ردیف شغلی رو برای من فرستادند زیر نظر شرکت تک ورک شاپ یا همون کارگاه تکنولوژی

نگم براتون از شغل های جذاب و چشمک زن که بسیار کارهای راحت و بدون دردسری هستن

دوتاشون رو براتون اینجا میارم ؛

ادمین تلگرام با حقوق ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومن

تایپیست با حقوق حداقل ۸۰۰ هزار تومن هفتگی

منم خوش حال که ایول هم یه درآمدی دارم و هم کمی سرگرم میشم

خلاصه ۲ تا شغل برای خودم انتخاب کردم و ادمین اوکی رو داد

اما اما

قشنگی کار اینجا بود که برای استخدام شدن و جزو کارمند شرکت شون شدن و یه سری آموزش ابتدای کار باید مبلغ ۸۷ هزار تومن رو براشون واریز می کردم و بعد از دوماه کارکردن این مبلغ برگشت داده میشد

با خودم گفتم بیخیال ۸۷ تومن ، میرم ثبت نام میکنم تا فرصت این شغل ها رو از دست ندم

ولی قبلش گفتم بذار یه سرچ بزنم شرکت شون رو ، درحال تایپ کردن اسم شرکت بودم که گوگل عزیز توی گزینه دوم پیشنهادهاش برام آورد شرکت تک ورک شاپ کلاهبردار

کنجکاو شدم و وارد لینک شدم و کامنت های مردم رو خوندم که پولشون رو از دست دادن و به چه کنم افتاده بودن😢

قضیه هم برای ماه های اخیر نیست ، بلکه از سال های قبل با اسم های مختلف این شرکت از مردم سو استفاده کرده

لینک رو هم براتون میذارم دوست داشتید بخونید

https://tei.ir/news/fake-notifications-employed/

نکته ای که امروز یاد گرفتم اینه که برای وارد شدن به یه شغل نیازی نیست که پول پرداخت کنیم بلکه می تونستن نمونه کار بخوان تا تایید کنن

و  این آدم هایی که پشت این سیستم کثیف و دزد هستند ، از همین پول های ناچیز برای خودشون پله میسازن و میلیاردی بارشون رو می بندن

خلاصه که خیلی طولانی شد ولی اعتماد نکنید دوستان

همینکه دو نفر آگاه بشن و براشون پول نریزن هم من خوش حال میشم ، اون پول رو برید یه بستنی تپل بزنید بر بدن و حال کنید😉 کیفش بیشتر از کلاهبرداری اساتیده

در ادامه هم میگم به ادمین واتساپ چی گفتم😁

دوست دارم زندگی کنم ، نه فقط زنده باشم 

به ادمین راجب کلاهبرداری پیام دادم که خیلی ریلکس فرمودن که هر شغلی یه حاشیه ای داره

بهشون گفتم حداقل رفع اتهام کنید یا کاری کنید اسم شرکتتون رو بد جلوه ندن

مگه میشه این همه مردم از جاهای مختلف از این شرکت ناراضی هستن

یه طومار درازی رو برای من فرشتادن که شرکتشون تبریز هست و قانونی و گفتن استعلام بگیرید که دارای نماد الکترونیک هست سایتشون و معتبر

اما مردمی که پیگیر بودن و پولشون رو از دست داده بودن از طریق فتا پیگیری کرده بودن و دیدن که همچین شرکتی اصلا نماد الکترونیک نداره و کلاهبرداری محضه

خلاصه که براش آرزوی موفقیت کردم و بلاک😁

تاپیک رو هم قفل میکنم که مریدان این شرکت نیان بگن که ما تو این شرکت فعالیم و فقط بخاطر این موضوع عضو سایت بشن 

یه تاپیک سال ۱۴۰۰ در مورد همین موضوع هست و کاربری های فیک و جدیدی ساخته شده جهت دفاع از این شرکت و اصلا هم مشخص نبود

امیدوارم این تاپیک هرچند کوچیک به مردم آگاهی بده 🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.