2777
2789

الان یه شلوار میخوام مامانم خیلی خودشو کشیدا کنار الان من‌نامزدیم باید جلو شوهرم خوشتیپ و قشنگ بگردم😭دارم دق میکنم 

ای جان دلمممم خیلی درکت میکنم موقع نامزدی دختر رسما بدبخته 

خیلی بدبخته من در کل روز یه وعده هم غذا نمیخورم چون خانوادم خیلی اذیتم میکنن ناراضی بودن همش الان غر میزنن باهام دعوا میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بزور بگیر و جنگ اعصابتو کش نده زودتر جهیزیه بگیرین وبرین سر زندگی من از دوره عقد ونامزدی بدم م ...

من خانوادم راضی به ازدواج نبودن چون نامردم غرببه هس

همش میزنن تو سرم اون شب داداشم منو کتک زد اصلا یکی از داداشام میگه عقد نمیام مامانم میگه فکر میکنم تو مردی همش بجث و دعوا  دارم

من خانوادم راضی به ازدواج نبودن چون نامردم غرببه هس همش میزنن تو سرم اون شب داداشم منو کتک زد اصلا ...

اگ فک میکنی ادم درستیه روشون وایس اه بدم میااز محردی .دختر  اگ مجرد هس باید خانوادش فرهنگ داشته باشن بی احترامی نباشه قیاس نباشه مث ی گل باهاش برخورد کنن وبنظرم تک دختر باشه وتعداد نفراتشونم کم و اگ اینطور نیس جم کنه ازدواج کنه

خب به نامزدت بگو 

ازش کم نمیشه ک 

دیگه هرچی باشه تو بخاطر اون جلو خانوادت وایسادی

الانم خیلی عادی بگو خرید دارم فلان مبلغ بزن به کارتم 

الان دخترا از دوس پسراشون میگیرن 

تو ک دیگه نامزدی

(:

هومممم نمیتونی بری سر کار؟یا بحثشو پیش بکش ببین نامزدت چی میگه اگه زیاد پرسید بهش بگو قضیه چیه و دوس داری بری سر زندگیت...

منم مجردم نامزدم نیستم به خدا حالم گرفته هست از بس لباسای کهنه و رنگ و رو رفته پوشیدم...انقدر دلم میخاد برم کلی لباس تو خونه ای شیک بگیرم...ولی نمیشه..به هیچی نمیرسم نمیدونم خدا چرا منو افرید...منم مث تو خاستگار غریبه داشتم نمیشد بگی خاستگار ولی خب میخاست طرف زنگ هم زدن قبول نکردن بعدم با هم بودیم..فهمیدن و کل عالم رو سرم خراب شد..ولی ربطی ب پول ندادنشون نداره کلا خرجی نمیکنن برام..