mohomary مدیر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 538 عنوان حوصله کیا سررفته؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 25 پست بچه ها من خونه بیکارم واقعا روزا خیلی طولانین شرایط سرکار رفتتنم ندارم شماها چیکار میکنید؟؟؟ 1401/05/19 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohomary مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 538 من تازه از ارایشگاع اومدم ب حدی سردرد دارم حس شام درست کردنو ندارم😖😖😖 بخدا خ خوبه سرت گرمه ی خورده بیشتر علاقه ب خرج بده سر درد نگیری اذیت بشی بخدا ماارزومونه از خونه بیایم بیرون
mohomary مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 538 همسرم رفته دُره به خاطر کارش و ۴۵ روز طول میکشه اخه خونه ما تهرانه مامانم اینا پونصد کیلومتر ... اخی عزیزم تموم میشه نگران نباش خداروشکر بچه داری دلت گرمه زود میگذره
roserain45 عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 3967 وای خوش بحالت ک خیاطی بلدی کاش منم بلد بودم ترکیدم توهم اگه علاقه و حوصلشو داری میتونی یاد بگیری انجام دادن کارای هنری خیلی حال خودمو خوب میکنه ومیتونه ادم ازش کسب در امدم کنه😊 یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
mohomary مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 538 مشکل همه ی ماهاست من با شوهرم گاهی شبا میریم بیرون سه روز در هفته هم میرم دانشگاه بقیه وقتمم یا گ ... باز خ خوبه من ک دیگ بیکار بیکار
mohomary مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 538 توهم اگه علاقه و حوصلشو داری میتونی یاد بگیری انجام دادن کارای هنری خیلی حال خودمو خوب میکنه ومیتونه ... من خیلی علاقه دارم اما چرخ وایناشو ندارم هرینش بالاعه اخه
banoo_hadis عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 928 باز خ خوبه من ک دیگ بیکار بیکار با دوستات برو بیرونبرا خودت بگردتو خونه نشینید دنیا ارزش ندارع دو روزه برید کیف کنید😉
گیلان_دخت عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 بخدا خ خوبه سرت گرمه ی خورده بیشتر علاقه ب خرج بده سر درد نگیری اذیت بشی بخدا ماارزومونه از خونه بیا ... خونه دارم عزیزم رفته بودم ناخنمو درست کنم دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
گیلان_دخت عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 خیاطی نقاشی قلاب بافی.. حوصلم سر نمیره خودمو مشغول میکنم منم خیاطم خیاطی کردن بهم انرژی میده دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
roserain45 عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 3967 منم خیاطم خیاطی کردن بهم انرژی میده چه خوب موفق باشی♥ یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
mohomary مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 538 خونه دارم عزیزم رفته بودم ناخنمو درست کنم خخخخ
mohomary مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 538 با دوستات برو بیرون برا خودت بگرد تو خونه نشینید دنیا ارزش ندارع دو روزه برید کیف کنید😉 متاسفانه دوستام ازم دورن شهرمونم جاهای جالب نداره