2777
2789
من تازه از ارایشگاع اومدم ب حدی سردرد دارم حس شام درست کردنو ندارم😖😖😖

بخدا خ خوبه سرت گرمه ی خورده بیشتر علاقه ب خرج بده سر درد نگیری اذیت بشی بخدا ماارزومونه از خونه بیایم بیرون

همسرم رفته دُره به خاطر کارش و ۴۵ روز طول میکشه اخه خونه ما تهرانه مامانم اینا پونصد کیلومتر ...

اخی عزیزم تموم میشه نگران نباش خداروشکر بچه داری دلت گرمه زود میگذره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خوش بحالت ک خیاطی بلدی کاش منم بلد بودم ترکیدم

توهم اگه علاقه و حوصلشو داری میتونی یاد بگیری انجام دادن کارای هنری خیلی حال خودمو خوب میکنه ومیتونه ادم ازش کسب در امدم کنه😊

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
توهم اگه علاقه و حوصلشو داری میتونی یاد بگیری انجام دادن کارای هنری خیلی حال خودمو خوب میکنه ومیتونه ...

من خیلی علاقه دارم اما چرخ وایناشو ندارم هرینش بالاعه اخه

بخدا خ خوبه سرت گرمه ی خورده بیشتر علاقه ب خرج بده سر درد نگیری اذیت بشی بخدا ماارزومونه از خونه بیا ...

خونه دارم عزیزم رفته بودم ناخنمو درست کنم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
خیاطی نقاشی قلاب بافی.. حوصلم سر نمیره خودمو مشغول میکنم

منم خیاطم 

خیاطی کردن بهم انرژی میده

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
منم خیاطم  خیاطی کردن بهم انرژی میده

چه خوب موفق باشی♥

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد