2777
2789

تهدید به این که میگه اگه میخوای بری برو واسه همیشه گوشی و طلا هابایدبمونه
اجازه به تماس به خانواده نمی‌ده میگه حق نداری زنگ بزنی اونا بهت خیانت کردن جهیزیه واست نگرفتن منم میگم جهیزیه میخواستن بدن تو قبول نکردی چندتیکه هم گرفتن بازم خداروشکر کن تو چی اوردی
سرجهزیه خواهرم که میگه چرا واسه اون 180ملیون جهیزیه خریدن به تو نگرفتن
وابسته به خانوادش مطیع حرف خانوادش
حمایت ازمن نمیکنه فقط حرف خانوادش موقعه که من یه چیزی میگم بهش برمیخوره میگه تو دوست نداری وسایل هات بازکنی مثلا آبمیوه گیری که بازکردم پارسال آب سیب گرفتم مادرش گفت وای معده ام
مستقل نمیشه خونه میگم بگیر جدا زندگی کنیم قبول نمیکنه وسایل های هم که مادرم پولشو داده میگه این ها واسه این خونه اجازه نداری وسایل هاروبرداری ببری خونه مادرت این وسایل هاواسه این خونه
پس اندازی که داشتم  دادم به طلا میگه اونم واسه من تو هیچ سهمی ازش نداری اعصابم بهم می‌ریزه ینی این همه تلاشی کردم گرما وسرما کشیدم رفتم واومدم به فنا رفته
حسودی می‌کنه به وسایل های خواهرم که گرفتن چرا واسه اون کامل گرفتن واسه تو نگرفتن می‌دونه هم که هم باجاناقش جهیزیه گرفته وهم باوام ازدواجشان گرفتن وسایل هاشونو ولی باز حسودی می‌کنه
هر حرفی هم میزنم نارحت میشه فقط میگه حرف حرف خودم باید حرف منو گوش کنی
تهمت الکی می‌زنه  
چندسالی هم که تو مغازه داشتیم هیچ سودی ازاون مغازه بهم نداد ریخت تو بورس باخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا عجیبه که مرد دنبال حرفای زنونه باشه

مال من مال تو نداره 

زندگی مشترکه

منم سر همین مسائل دقیقا و مسائل دیگه تو نامزدی خودم خواستم جدا شدم

خیلی به مادرشون وابسته بود و همش دنبال وسایل خونه و چشم و هم چشمی بود

چقدر شبیه شوهر منه، حسود و بدبین و زود رنج و وابسته 

زیاد محلش نده و کل کل نکن چون نرود میخ آهنی در سنگ

خودشو عقل کل میدونه، هرچی گفت بگو تو راست میگی

بحث اصلا نتیجه نداره، چون تو بحث کم نمیاره و خسته نمیشه، آخرم همیشه تو محکومی

فقط اعصابت خورد میشه

الهی آن ده که آن به
بله 

اره حتما جداشووو این ادم درست بشو نیست فقط پیرت میکنه تاآخر عمرت باید بسوزی وبسازی مخصوصا اگه بچه نداری که خیلی راحت تره این تجربه منه وحسرت خوردن همیشه من منو بزار اینه عبرتت😏😔

عزیزم پیش مشاور حتما برو اولا که ان شاءالله  مشولت حل بشه و زندگیتو حفظ کنی منم طلاهایی که خودم خریدمو ازم گرفتن خواهرشوهرم تو روم گفت طلاها رو معلوم نیست از کجا اوردی دختر پشت کوهی اونا هم مال داداشمه طلاهایی که مجردی سرکار میرفتمو خریدم با زبون بگیر حداقل حق تو بگیری نهایت اگر  مشاور میگه برو مهریه تو اجرا بزار ولی درخواست طلاق نده بزار خودش درخواست طلاق بده

🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺
بله 

از من به تو نصیحت بخاطر جهیزیه خواهرت جدا نشو .هرکی سر زندگی خودشه اگه جدابشی میتونی چند روز خونه خواهرت بمونی؟ .بذاربگه شاید شماهم جای اون بودی یا براجاریت وسیله زیاد میگرفتن حساس می‌شدی.همه مردا کامل نیستن هر کدوم خوبی بدی دارن

اره اشتباه ام این بود دوران نامزدی باوری زبونی کرد  همه چی رو بهش گفتم الان ازسرم نمیفته فقط دنبال بهانه هست که بامن بحث می‌کنه خانمی که گفته شوهرت مثل مال من چیکارش کردی