2777
2789
عنوان

شوهر یا رل فروردینی

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من فروردینیه فوق العاده خونسرد و صبور جوری که خیلی وقتا از دست این اخلاقش حرص میخورم. دست و دلباز مهربون. 

خانواده دوست. یه کمی بلندپرواز و اهل ریسک. ساده و زود باور. 

چطور میشه آدمها رو به ۱۲ گروه تقسیم بندی کرد وقتی دوقلوهای همسان هم رفتارهای متفاوت دارند

دقیقا بعد یه افرادی مثل استارتر دنبال تحقیق در مورد افراد متولد هرماه هستن🙄

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

تاپیک اولمو بخونی متوجه میشی و تاپیکای بعدی شوهر من فروردینی هست واقعا مزخرف ترین اخلاقارو داره بارز ترینش غرور کاذبشونه و بیش از حد حق به جانب و خود شیفته اس سه تا هم زن فروردینی تو زندگیم بودن اونام هنین اخلاقارو داشتن کلا فکر میکنم همه با خصوصیات این ماه اشنایی دارن 

خودخواه.خودرای. خودبین

مغرور .سلطه گر.

عنصر این ماه اتش هست و فوق العاده ادمای عصبی هستن زود جوش میارن و زودخاموش میشن ولی تا خاموش شن روزگارتو سیا کردن شوهر من فقط  موقعی که همهههه چی بر وفق مرادش هست مهربونه و خسیس نیس همین بقیه اخلاقاش غیر قابل تحمله البته یکمیش ژنتیک و تربیتش ربط داره و بقیه هم به عنصر تولدش

yn
همسر من فروردینیه فوق العاده خونسرد و صبور جوری که خیلی وقتا از دست این اخلاقش حرص میخورم. دست و دلب ...

۹۰ درصد اونایی که شوهرشون فروردینیه اخلاقای مشابه همو دارن براشما معجزه شده قدرشو بدون مردای فروردینی گندترینن

yn
ولی بعضی ها درست در میاد 

اونم باز بر میگرده به آمار و احتمال

من میگم چپ دستا باهوشن،

حالا چون یه سری چپ دست باهوش وجود داره دلیل میشه جمله ی من درست باشه؟

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
۹۰ درصد اونایی که شوهرشون فروردینیه اخلاقای مشابه همو دارن براشما معجزه شده قدرشو بدون مردای فروردین ...

منکه 11ساله ازدواج کردم تا حالا بخث و دعوا داشتیم ولی اینجوری که شما میگین و همه رو جمع میبندین نبوده. خیلی وقتا تقصیر من بوده ولی شوهرم کوتاه اومده و تموم شده. 

به نظر من شاید بعضی از خصوصیات اخلاقی یکی باشه ولی نمیشه به همه تعمیم داد

تاپیک اولمو بخونی متوجه میشی و تاپیکای بعدی شوهر من فروردینی هست واقعا مزخرف ترین اخلاقارو داره بارز ...

😑😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
منکه 11ساله ازدواج کردم تا حالا بخث و دعوا داشتیم ولی اینجوری که شما میگین و همه رو جمع میبندین نبود ...

من طبق نظرها و نقد هایی که با خانومایی که شوهر فروردینی دارن نظرمو گفتم جمع نبستم گفتم اکثرا پس استثنا هم هست لطفا گارد نگیرین من چیزی که یقین نداشته باشمو نمیگم حتی تو فامیلمون پسر مجرد فروردینی هست خانوادش از اخلاقاش که میگن میبینم کپیه شوهرمه

yn