2777
2789

سلام دوستان 

من امسال میرم یازدهم متاسفانه شرایط مالی خانوادم خوب نیست اصلا 

پدرم کارگره حداقل خقوق رو میگیره اصلا نمیتونم کتاب تست و ارمون و اینا رو برم 

خودم خیلی دوست دارم رشته فیزیو تراپی قبول بشم ولی خب آخه بدون کتاب تست و هزینه مگه میشه 🥺

چشم هام هم ضعیفه و بخاطر سنم روز به زور ضعیفتر میشه دکتر گفته نهایتا روزی نیم ساعت میتونی با گوشی کار کنی بخاطر همین از روی پی دی اف نمیتونم بخونم 

بنظرتون من با این شرایط میتونم کنکور قبول بشم؟

دلم خیلیی گرفتهههه یکی تو بهترین امکانات زندگی میکنه و خودش درس نمیخونه،  یکی مثل من عاشق درس ولی بخاطر شرایط خانوادگی.... 

کدوم شهری؟؟

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیوار کتاب تست بخر نصف قیمته ولی بدون تست نمیشه

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

میشه

امسال یه پسر ک سال اولش بود سه هزار خورده اورد تجربی

یتیم بود تو مرکز بهزیستی میموند ، اونجام دیگه لباس و غذاشو همین بدن پول نداشت کتاب اینا بخره ک مطمئنم ک میگم

سعی کن عینک بگیری چشاتو تقویت کنی هویچ بخور ، کنکورم نخونی چشات خیلی مهمن

کاربر ۹۸ _ اکانت هفتم😂نی نی یار جون به علت حق گویی بازم تعلیقم کنی با شماره های دیگه میام😎حالا خوددانی گلی😁❤️

منم میرم یازدهم یه سوال غیرمرتبط نمره چشمات چندن ؟ آخه منم چشمام خیلی ضعیفه 

بنظرم از کتابخونه کتاب بگیر

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

منطقه دو عزیزم 

شهرتو بگو شاید بتونم کتابامو بهت بدم 

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡