2777
2789
عنوان

بدون کتاب تست و آزمون میشه کنکور قبول شد یا نه ؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 6934 بازدید | 52 پست
متاسفانه ۵

من ۴  خیلی ناراحتم 😭

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ولی تا حالا نرفتم ببینم کتاب تست داره یا نخ 

عزیزم خیرین خیلی حمایت میکنن خجالت اینا نکش ، برو بهزیستی کمیته امداد کمک بگیر خیرین رو تو فضای مجازی مث اینستاگرام پیدا کن

حتی تو پستای فروش کتاب تو اینستا هم خیلیا هستن اگه بخای همینجوری اهدا میکنن بهشون پیام بده دوست من پارسال پول نداشت از همونجا کتاب اهدایی گرفت 

بنیاد قلمچی هم برو بورسیه داره

کاربر ۹۸ _ اکانت هفتم😂نی نی یار جون به علت حق گویی بازم تعلیقم کنی با شماره های دیگه میام😎حالا خوددانی گلی😁❤️

از دیوار یا جاهایی که کتاب دست دوم میفروشن چند تا از درسای تخصصی رو کتابش رو بخر 

ایشالا موفق بشی

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
عینک که ۲۴ ساعته رو چشمامه  شده عضوی از بدنم 😅

الهی بگردم من

عیب نداره غصه نخور درست میشه توکل کن بخدا

کاربر ۹۸ _ اکانت هفتم😂نی نی یار جون به علت حق گویی بازم تعلیقم کنی با شماره های دیگه میام😎حالا خوددانی گلی😁❤️
باورت میشه پول همونم ندارم 😭

خب صد در صد کتابخونه ها کتاب تست دارن حتما سر بزن غصه نخور خدای همه بزرگه

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
عزیزم درخاستمو قبول می‌کنی اونجا بگم  نمیخام شناسایی شم

اره درخواست بده

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
منطقه ۲ هستم عزیزم  اینجا نمیخام بگم چون بعضی وقتها تاپیک های خانوادگی میزنم میترسم دوستام یا ...

درخواست بده عزیزم

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

بدون کتاب تست نه

توی مدرستون پرس و جو کن از بچه های سال بالایی بگیر

یا کتابخونه

یا از مغازه های دست دوم به ترتیب اولویت شروع کن خریدن

ازمون لازم نیست ثبتنام کنی ولی باید تو خونه خودت سوال دانلد کنی از خودت ازمون بگیری

قلمچی بورسیه شو 

کتابخونه تست بگیر 

بدون تست نمیشه رتبه خوب بیاری

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

چرا فکر میکنی فقط باید دانشگاه قبول شی؟؟ 

دو تا دوست دارم صدبار مثال زدم شون در نی نی سایت. 

هردو دانشگاه نرفتن.

بکی شون رفت رایگان بدون هزینه طراحی گرافیک یاد گرفت. الان سه چهار برابر من پول داره.

یکیشون رفت خودش تو خونه زبان انگلیسی یاد گرفت. الان مترجم یه شرکت شده. حقوقش چندبرابر منه...

اون زمانی که من دنبال استخدامی بودم بعنوان معلم، اینا داشتن مهارت یاد میگرفتن. هزینه ای هم ندادن رایگان یاد گرفتن

الان وضع اونا کجا من کجا....

چرا راه موفقیت رو فقط در دانشگاه می بینی؟