الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🥺💋 من خودم خیلی سختی کشیدم هنوزم میکشم بخاطر همین درکت میکنم
خیلی بده من ک دیگه زده شدم انگار امروز دوتا قرص سر درد خوردم اما همچنان سرم درد میکنه کاش سرطان باشه تنها امیدم اینه
اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
سرگروه ، مثلا تو گروه موسیقی اونی که سرگروهه رو بهش میگن اوپرا
منم ازیناااا 🥺🦄 https://harfeto.timefriend.net/16627071330712 بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜 سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
اسم دختربزرگمه با سال تولدش...اگه الان میخاستم بزارم باید تبسم ترنم میزاشتم....
ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....