سلام عزیزانم برای این فرشام چه رنگ مکت بگیرم خوبه البته مکت داشتم قبلا آبی اونو تو آشپزخونه پهن کردم هال لخت مونده ازون طرح و رنگ موکت قبلیم انقدر گشتم چند محله جا مکتارو ولی اصلا نبود تو نت و سایت هم زدم نبود چکار کنم چه رنگی بگیرم یه رنگی هم خوشم اومده اونم عکسشو میزارم بگید خوبه یا چی ؟؟ لطفا حتما بگید خانمای با سلیقه جونم😘
عزیزم چون فرشت طرحش شلوغه اصلا موکت طرحدارنخر..اگه میخوای فرشت خیلی به چشم بیادمیتونی موکت ابی به رنگ گلهای فرشت بخری البته این درصورتیه که خونت مبل نداشته باشه ولی اگه مبل داری همون رنگ طوسی بخرتازیادشلوغ پلوغ دیده نشه
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی ممنون گلم مبل که ندارم ولی میخوام بخرم عید شاید
پس عزیزم همون موکت ساده طوسی بخرچون دراون صورت میتونی مبلتوهررنگی که دوست داری بخری وبه فرشتم میادچون فرشت خنثی هستش مثلا میتونی مبلتوهمون آبی که توی زمینه فرش هست یاصورتی کمرنگ یاترکیب طوسی خردلی ورنگای دیگه که به نظرم خیلی ست زیبایی میشن فقط مبلتوتک رنگ طوسی نخرچون خیلی بی روح میشه خونت
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..