2777
2789
عنوان

حضانت بچه و حق طلاق =عاشق نیستی؟؟؟؟

394 بازدید | 29 پست

سلام ظهر یه کاربر تاپیک زد مهریه تون چیه و من گفتم ۱۲۴ تا سکه حضانت بچه ها و حق طلاق.بعد تا تاپیک حرف اومد و گفتم با همسرم ۴ سال دوست بودیم و عاشق هم بودیم و به سختی بهم رسیدیم و منم حق طلاق و حضانت ازش خواستم بعد یکی گفت شما اگه عاشق بودین به این چیزا فکر نمیکردی.آیا ربطی داره؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن 

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

نه ربط نداره خوب کردی

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!

مگه مردا عاشق نیستن ک از اول حضانت و حق طلاق دارن؟! 

چ ربطی داره اتفاقا با این قوانین جدید مهریه به جای مهریه حق و حقوقمونو بگیریم خیلی جلو تر هستیم

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

نه سرکار خانم فکر میکنم حرف این خانوم بیشتر مغلطه گری بوده 

شما حقوق زنانه خودتون رو خواستین 

بهترین ها رو برای زندگیتون میخام 

اینکه عاشقانه و کنار سختی ها یه رابطه به ازدواج ختم بشه و همسرتون انقدر درک داشته که به شما این حق و حقوق رو بده نشون میده که شما ۵ هیچ از خیلی ها جلو تر هستید 

Highest in the room

ن خیلیم خوب کردی 

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸