روژانrozhan۷۷۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 344 عنوان چرا خانواده شوهرم هر اتفاقی بین اونا و شوهرم پیش میاد من منقصرم 151 بازدید | 11 پست چرا همه چیو میندازن گردن من بمن میگن اون پسرمونو اینجوری کرده اون جادوگر هزار حرف بارم میکنن اخه بمن چه؟ چرااا واقعا همه چی تقصیر زنه.؟ هـــــاوسرکــــەم تۆ كەسێكی له دونيابه ڵام دونيايەكی له دلي مندا ….. 1401/05/19 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلافل_دونونه عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1186 دیواری کوتاه تراز دیوارعروس پیدانمیکنن. بخند,شایسته ی 🌙نیست که غمگین باشد👌
چتهههههههههه عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 4421 عادیه😐🤌 تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
کبوتران عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 9976 ازخودت دفاع کن دیواری کوتاه تر از دیوارتو.پیدا نکردن مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان
روژانrozhan۷۷۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 344 بخدا انقد دلمو خون کردن بازم من پیش قدم شدم شوهر بره سمتشون دوری نکنه یه بارم تو روشون واینستادم همیشه م بدم هـــــاوسرکــــەم تۆ كەسێكی له دونيابه ڵام دونيايەكی له دلي مندا …..
روژانrozhan۷۷۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 344 ازخودت دفاع کن دیواری کوتاه تر از دیوارتو.پیدا نکردن خودم یا شوهرم که دفاع بکنیم میگن جادوش کرده چون دوسم داره بارها دلمو شکستن هـــــاوسرکــــەم تۆ كەسێكی له دونيابه ڵام دونيايەكی له دلي مندا …..
کبوتران عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 9976 خودم یا شوهرم که دفاع بکنیم میگن جادوش کرده چون دوسم داره بارها دلمو شکستن بگناهمیت نده اصلا برات مهم نباشه مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان
روژانrozhan۷۷۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 344 بگن اهمیت نده اصلا برات مهم نباشه بذارم بهم بگن جادوگر اخه یه جاری دارم از هزار جادگر بدتره اونارو مطیع خودش کرده مث کلفتشن هرکاری براش میکنن اینم شانس منه حتی بامن درستم حرف نمیزنن هـــــاوسرکــــەم تۆ كەسێكی له دونيابه ڵام دونيايەكی له دلي مندا …..
کبوتران عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 9976 بذارم بهم بگن جادوگر اخه یه جاری دارم از هزار جادگر بدتره اونارو مطیع خودش کرده مث کلفتشن هرکاری برا ... از حسادته میبینن شوهرت دوست داره واسه همینجاریت هم خدا میذاره توکاسش صبر کن مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان
روژانrozhan۷۷۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 344 از حسادته میبینن شوخرت دوست داره واسه همین جاریت هم خدا میذاره توکاسش صبر کن انشالله همیشه دعا میکنم کارشون گیر اون باشه ببینم چیکار میکنه براشون الان اونارو نوکر خودش کرده منم شدم آدم بده اگه ببینی چه آدمایین هـــــاوسرکــــەم تۆ كەسێكی له دونيابه ڵام دونيايەكی له دلي مندا …..