2777
2789
من مستقیم میام تبادل نظر اصلا نمیدونم تو نی نی سایت چه خبره اگه چیزای خوب داره بگین
آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون موقع که معتاد نبودم مطالب علمی هم میخوندم ولی الان که معتاد شدم آره فقط تبادل نظر
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
خب تو تبادل نظر هم تاپیکای خوب زیاد داریم
فروش انواع محصولات روشناییِ ویترای.. کار دست ... محصولات با کیفیت و صادراتی بسیار ارزشمند و هنری...دنیایی از نور و رنگ و زیبایی....لوستر آباژور..جاشمعی...دیوارکوب...گردسوز...لاله ..هرچی که بخواید : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1064475&PageNumber=1 .....
بیا جوک بخون http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=937772
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
رزالین خانوم شما خیلی معروفید ها
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار