2777
2789
عنوان

چطوری آخه؟!

260 بازدید | 13 پست

سلام. اینجا خانم ها میگن خانم‌ها باید مستقل باشن. البته قبول دارم.

اما سوالم اینه که همه نمیتونن با رشته دانشگاهیشون کار کنن. از چه راه هایی میشه درامد داشت؟ مثلا میگن پیج زدن توی اینستا باعث میشه درامد بره بالا! خب پیج بزنیم فالوعر زیاد باید باشه، محتوای پیج چی باشه؟ فالوعر که کلی باید صبر کنیم تا زیاد بشه. 

کلا چیزی به ذهنتون میرسه بفرمایید. اخه همه میگن مستقل بشید ولی ادم نمیدونه چکار باد بکنه

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

یه هنری یادبگیروازطریق اون هنرکسب درآمدکن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم هر کاری یه هنری میخواد بدون هنر نمیشه کاری کرد

درسته باید یه چیزی بلد باشیم. ولی خب ادم همش میترسه! 

مثلا میگم‌من دوتا مانتو بدوزم اگه نخرن چکارشون کنم :/

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
الان که کلا کارای زیبایی تو بورسه خیلیم پر درامده کاشت ناخن،کاشت مژه،مراقبت های پوستی 

اره واقعا قبول دارم. 

یه هنری یادبگیروازطریق اون هنرکسب درآمدکن 

همش ادم‌میتزسه. مثلا میگم دوتا مانتو اومدیم و دوختم! فروش نره چکارشون کنم😂

آره سوال منم هست

🌹🌹🌹

درسته باید یه چیزی بلد باشیم. ولی خب ادم همش میترسه!  مثلا میگم‌من دوتا مانتو بدوزم اگه نخرن چ ...

خب هر کاری ریسک داره مثلا کسی که می‌ره رشتهی ریاضیم حتی اگه رتبشم خوب باشه شاید در آینده شغل تو ایران براش نباشه هر کاری ریسک داره نباید بترسی

خب هر کاری ریسک داره مثلا کسی که می‌ره رشتهی ریاضیم حتی اگه رتبشم خوب باشه شاید در آینده شغل تو ایرا ...

شما چه هنرایی پیشنهاد میکنی 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
همش ادم‌میتزسه. مثلا میگم دوتا مانتو اومدیم و دوختم! فروش نره چکارشون کنم😂

خودت بپوش😁گاهی ریسک لازمه 

مثلامیتونی توی شرکت نفیس ولدوراهم کارکنی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خب هر کاری ریسک داره مثلا کسی که می‌ره رشتهی ریاضیم حتی اگه رتبشم خوب باشه شاید در آینده شغل تو ایرا ...

بله درسته موافقم

ممنونم🌹

خودت بپوش😁گاهی ریسک لازمه  مثلامیتونی توی شرکت نفیس ولدوراهم کارکنی

😂😂 درسته قبول دارم

خیلی تو اینجور کارا راحت نیستم🤦‍♀️